Dolar 32,5078
Euro 34,8942
Altın 2.440,35
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C

‘ALAÇAM ÇAĞ ATLAYACAK!..’

Samsun’un Alaçam İlçesi’nde MHP’den belediye başkanlığı aday adaylığını açıklayan Bayram Güner, seçim çalışmalarını hızlandırdı, iddialı açıklamalarda bulundu

‘ALAÇAM ÇAĞ ATLAYACAK!..’
REKLAM ALANI
27 Aralık 2023 15:34 | Son Güncellenme: 27 Aralık 2023 15:39

Samsun’da, MHP’den Alaçam Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Bayram Güner, “Alaçam’ın yaşam standartlarını yükseltecek, ilçemize adeta çağ atlatacağım” dedi.

Seçim çalışmalarını hızlandıran Bayram Güner, esnaf, vatandaş ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine devam ediyor. Esnafı işyerinde ziyaret eden, vatandaşlarla ise toplantılarda buluşan Bayram Güner kendisine gösterilen  memnuniyeti, “Hemşehrilerimin teveccühü en büyük moral gücüm oluyor” sözleri ile ifade etti.

MHP'li aday adayı Bayram Güner

ALAÇAM’IN HAK ETTİĞİ YATIRIMLAR
Türk milletinin 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde büyük bir demokrasi şöleni ile sandığa giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük bir oy çoğunluğu ile destek olduğunu hatırlatan Bayram Güner, ayrıca açıklamalarda bulundu:

“MHP’nin tüm mensupları, üyeleri, gönül verenleri ve tüm dava arkadaşlarım her zaman devleti ve milleti için elini değil gövdesini taşın altına koymuştur. Bize düşen bu inanç, azim, gayret ve kararlılıkla Alaçam ilçemizi 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimine taşımak, şehrimize layıkı ile hizmet ederek Alaçam’ın hak ettiği yatırımların alınmasını sağlamaktır. Bu manada Alaçam belediye başkanı aday adayı olma kararını bir hüner değil görev aidiyeti ve şehrimize vefa duygusu hissiyatı ile aldığımızın bilinmesini isterim.

MHP'li aday adayı Bayram Güner

EL ELE, OMUZ OMUZA, YAN YANA…
Şirin memleketimiz Alaçam için sevdamız ve heyecanımız var. Dolayısıyla aziz memleketimizin öncelikli sorunlarını çözüme kavuşturmak ve liyakat esaslı hizmet etmek için ‘Bismillah’ deyip yola çıkıyoruz. Gelin hep beraber el ele, omuz omuza, yan yana şehrimizin yaşam standartlarını artırmak, hak ettiği hizmeti getirmek için bu yolda beraber yürüyelim.

MHP'li aday adayı Bayram Güner

BAHÇELİ’NİN BİLGE LİDERLİĞİ
Partimizin ve hareketimizin bir neferi olarak Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin bilge liderliği ve ferasetini rehber edinerek yolumuzdan ve inancımızdan bir milim dahi sapmadan kazananın Alaçam ve MHP olmasını sağlamak boynumuzun borcudur.”

MHP'li aday adayı Bayram Güner

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.