Dolar 32,5184
Euro 34,7960
Altın 2.420,82
BİST 9.746,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

ALAÇAM’DA CİNAYET!

Samsun’da yaklaşık 3 ay önce bacanağını pompalı tüfekle vurarak yaralayan ve serbest kalan şahıs, şimdi de 4 çocuk annesi eşini tabancayla başından vurarak öldürdü

ALAÇAM’DA CİNAYET!
REKLAM ALANI
26 Eylül 2022 14:45

Samsun’un Alaçam ilçesi’nin Habilli Mahallesi’nde dün akşam saat 22.30 sıralarında meydana gelene olayda,yaklaşık 3 ay önce aynı mahallede 2 çocuk babası bacanağı Tamer Karaduman’ı (51) pompalı tüfekle sol kolundan vuran M.D. (46), dün akşam da tartıştığı 4 çocuk annesi eşi Havva D.’yi (45) tabancayla başından vurdu.

BAŞINDAN VURARAK ÖLDÜRDÜ
Ağır yaralanan kadın, Alaçam Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı, ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Bafra Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Katil zanlısı M.D. ise jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Havva D.’nin cansız bedeni, otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

‘TUTKLANMIŞ OLSAYDI, BALDIZIM YAŞIYOR OLACAKTI’
Baldızını öldüren bacanağının kendisini pompalı tüfekle yaraladığını, sol kolu kırıldığı için ameliyat olduğunu ve 3 aydır Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisinin devam ettiğini belirten Tamer Karaduman, “Beni tüfekle yaralayan M.D., olaydan sonra jandarma tarafından yakalanıp çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Ben ise 3 aydır hastanede tedavi görüyorum ve tüfekle ateş ettiği için sol kolum kırıldı. Koluma platinler takılı ve alçı içinde. Beni vurduğunda tutuklanmış olsaydı, şimdi baldızım Havva D. ölmemiş olacaktı. Bu konuda ihmali olanlar hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.
Katil zanlısı, jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.