Dolar 32,5002
Euro 34,7280
Altın 2.489,31
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Alaçam’daki silahlı saldırı zanlıları tutuklandı

Alaçam ilçesinde amcasını ve amcasının damadını tüfekle yaralayan şahıs ve arkadaşı tutuklandı

Alaçam’daki silahlı saldırı zanlıları tutuklandı
REKLAM ALANI
27 Nisan 2018 19:39

Olay, Alaçam’a 25 kilometre mesafede bulunan Aşağıkoşlu Mahallesi Ağacalan mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.K., uzun süredir eşinin amcaoğlu tarafından tehdit edildiği iddiasıyla, İlçe Emniyet Amirliği ve jandarmaya başvurarak yardım istedi.
Eşinin amcaoğlu ile telefonda konuştuktan sonra durumu jandarmaya bildirerek köye gelen H.K., kayınpederini de yanına alarak Ağacalan Mahallesi çıkışına araçlarını park edip jandarma ekiplerini gelmesini beklemeye başladı.
“SİZE BİR ŞEY YAPMAYACAĞIM”

İddiaya göre otomobille köye gelen E.S., yolda jandarma ekiplerini bekleyen H.S.ve damadı H.K.’a tüfekle ateş etti. H.S. ve damadı H.K., ormanlık alana kaçarak saklandı. Hırsını alamayan E.S., park halinde bulunan otomobilin camlarını kırarak zarar verdi. Olay yerinden kaçan H.K.ve kayınpederi H.S.’yı bulmak için köye gelen E.S., amcasının evinin kapılarının kilitli olmasından dolayı pencereleri kırarak içeri girdi. Evde bulunan yengesi korkudan balkona saklandı. İçeride amcası ve yengesini bulamayan E.S., evde bulunan H.K.’ın eşi ve kuzenlerine “Size bir şey yapmayacağım. Annen ve baban nerede?” diyerek bağırdıktan sonra evden ayrıldı.
“2 ADET POMPALI TÜFEK”

Alaçam’a dönüş yolunda jandarma ekiplerini gören E.S. ve yanında bulunan arkadaşı U.C.otomobili bırakarak ormanlık alana kaçtı. Jandarma ekipleri terk edilen otomobilde 2 adet pompalı tüfek buldu. Kaçan şahısları bulmak için arama başlatan jandarma ekipleri şahısları köyde yakaladı. Gözaltına alınan şahıslar jandarmadaki işlemlerinin ardından Alaçam Adliyesine sevk edildi.
ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS

Olay anında evde bulunan H.S.’nın eşi M.S., “Arabanın geldiğini görünce içeri girerek kapıyı kilitledim. Çocuklara nasıl olsa zarar vermez diye balkona saklandım. Ben balkondayken çocuklar bağırmaya başladı. Çocuklara ‘siz korkmayın annen, baban ve H.’e taktım kafayı. İçeri girmeden bunları temizleyebilirsem temizleyeceğim’ dedi. Çocuklarda ‘yapma abi’ diye yalvararak başladılar ağlamaya. Damadın arabasını kırmış parçalamış” dedi.
H.S.da, “Damada telefon açmış. O da dükkanda olduğunu söyleyerek, ‘ben kayınpederimin oraya gidiyorum. Geleceksen oraya gel’ diyor. O da ‘peşinden geliyorum ama anana babana selam söylüyorlar, hakkını helal ettir de öyle gel’ diyor. Yani öldürmeye teşebbüs. Biz ormanda kaldık, o zaman eve gelmiş kızım da evdeydi. ‘Ben H.’i vurmaya geldim, seni vurmaya gelmedim. Hani nerede o’ diyerek eve girmiş” şeklinde olayı anlattı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.