Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Gaziler askerlik başvurusu yaptı

Samsun’da gaziler ve şehit yakınları askere gitmek için askerlik şubesine gönüllü askerlik başvurusunda bulundu

Gaziler askerlik başvurusu yaptı
REKLAM ALANI
26 Ocak 2018 21:00

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’deki PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütüne yönelik başlattığı “Zeytin Dalı Harekatı”na gazi ve şehit yakınlarından destek geldi. Türkiye

Muharip Gaziler Derneği, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı(EMŞAV), Türkiye Harp Malulleri, Şehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Dayanışma Derneği üyesi yaklaşık 60 gazi ve şehit yakını Samsun İlkadım Askerlik Şubesi’ne askere alınmaları yönünde dilekçe verdi.

Gazi ve şehit yakınlarının doldurduğu dilekçeleri Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, İlkadım Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Refik Ünver’e teslim etti. Dilekçeleri teslim alan Ünver, dilekçelerin bir üst makama iletileceğini belirtti.

“YENİDEN ASKER OLUR CANIMIZI SEVE SEVE VERİRİZ”
Dilekçeleri teslim ettikten sonra gaziler ve şehit yakınları adına basın açıklamasını okuyan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, “Türkiye Muharip Gazileri, Türkiye Harp Malulü Gazileri, emniyet mensubu gazileri ve şehit yakınları olarak ilerleyen yaşlarımıza rağmen sınırlarımızdaki düşmanlara karşı yapılan her türlü vatan savunmasında kahraman ordumuzun yanında ve devletimizin yanındayız. Gerektiğinde cennet vatan toprakları için yeniden asker olur canımızı seve seve veririz. Cenab-ı Allah ordumuza güç ve kuvvet versin; bu aziz millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın” dedi.
Dilekçeleri teslim eden gazi ve şehit yakınları askeri selamla askerlik şubesinden ayrıldı.
Dilekçe verenler arasında EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, Türkiye Harp Malulleri, Şehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Dayanışma Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz da yer aldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.