Dolar 32,6237
Euro 34,7525
Altın 2.502,71
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

ALEV TOPUNA DÖNDÜ!

Samsun’da kaza sonrası alev topuna dönen otomobilden emekli öğretmen olan sürücü ile eşi vatandaşlar tarafından son anda kurtarıldı

ALEV TOPUNA DÖNDÜ!
REKLAM ALANI
4 Mart 2022 17:03

Samsun’da kaza sonrası alev topuna dönen otomobilden emekli öğretmen olan sürücü ile eşi vatandaşlar tarafından son anda kurtarıldı. Yaralanan karı-koca hastaneye kaldırıldı.

FINDIK İÇİN MEMLEKETE GELMİŞLER
Kavak İlçesi Çakallı Boğaziçi mevkisinde meydana gelen kazada, Düzce’de ikamet eden emekli öğretmen Ali Çakıcı (68), eşi Emine Çakıcı (63) ile birlikte fındık bahçesini temizlemek için memleketleri Giresun’a gitti. Yağmur dolayısıyla fındık bahçesini temizleyemeyen Çıkıcı çifti, Düzce’ye geri dönmek için yola çıktı.

KARAYOLUNDA TIR ÇARPTI!
Ali Çakıcı idaresindeki 81 AC 849 plakalı otomobile, Levent A.’nın kullandığı 06 NDR 01 plakalı TIR arkadan çarptı. TIR’ın çarptığı otomobilde yangın çıktı. Kazada alev topuna dönen otomobilde sürücü Ali Çakıcı ile eşi Emine Çakıcı yaralandı. Yoldan geçen araçlarda bulunan vatandaşlar Çakıcı çiftinin yardımına koştu. Yanan araçtan son anda çıkarılan Ali Çakıcı ve Emine Çakıcı ölümden döndü.

GERİYE DEMİR YIĞINI KALDI
İtfaiye ekipleri yanan araçta söndürme çalışması yaparken, araçtan geriye demir yağını kaldı. Kazada yaralanan Ali ve Emine Çakıcı ambulansla kaldırıldıkları Kavak Devlet Hastanesindeki ilk müdahalelerinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.