Dolar 32,4839
Euro 34,9514
Altın 2.439,24
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Ali Babacan, BAFRA’da

2 günlük Samsun programına Bafra İlçesi’nde esnaf turu ile başlayan Ali Babacan, “74 maddelik Anayasa değişikliği taslağımız hazır”
dedi

Ali Babacan, BAFRA’da
REKLAM ALANI
8 Temmuz 2021 17:40 | Son Güncellenme: 8 Temmuz 2021 17:44

Samsun’un Bafra İlçesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “74 maddelik Anayasa değişikliği taslağımız hazır” dedi.

İKTİDARIN DA ÇOĞUNLUĞU YOK
Partililer tarafından Bafra girişinde karşılanan Ali Babacan’a Bafraspor atkısı hediye dildi. Otobüsle konvoy halinde ilçe turu atan Babacan, daha sonra ilçe merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Babacan, “74 maddelik Anayasa değişikliği maddemiz hazır. Ama şu anda hiçbir siyasi parti Anayasa değişikliği için çoğunluğa sahip değil. Anayasa değişikliği için 360 milletvekili evet diyecek referandum olacak veya 400 milletvekili evet diyecek. 400 milletvekili Meclis’te evet deyince Anayasa değişiyor. Şu anda hiç bir partinin böyle bir şansı yok. Bunu iktidar gündeme getiriyor ama onların da böyle bir çoğunluğu yok. Dolayısıyla bunu beraber çalışmamız lazım” diye konuştu.

ORTAK AKIL ÜRETİLMELİ
Demokrasinin biraz da ‘uzlaşma kültürü’ olduğunu söyleyen Babacan, “Aklıma eseni yaparım değil ki demokrasi biraz uzlaşacaksın, biraz müzakere olacak, ortak akıl üretilecek. Demokrasi ben her şeyin iyisini bilirim, aklıma gelenide yaparım dediğiniz zaman memleketin hali belli” dedi.

BAFRA TSO’YU DA ZİYARET: Ali Babacan, Bafra’da Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret ederek Başkan Göksel Başar ile bir süre görüştü. Babacan, Başar’dan ilçenin son ekonomik durumu ile ilgili detaylı bilgi aldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.