Dolar 32,4470
Euro 34,7535
Altın 2.440,85
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Alışveriş poşetini unutup gezince polisi alarma geçirdiler

Samsun’da alışveriş yaptıktan sonra dinlendikleri bankta, aldıkları malzemelerin bulunduğu poşeti unutan kadınlar, polisi alarma geçirdi

Alışveriş poşetini unutup gezince polisi alarma geçirdiler
REKLAM ALANI
16 Ağustos 2020 14:50

Samsun’da alışveriş yaptıktan sonra dinlendikleri bankta, aldıkları malzemelerin bulunduğu poşeti unutan kadınlar, polisi alarma geçirdi.

İlkadım sahilinde yaşanan olayda Yabancılar Çarşısı’ndan alışveriş yapan 2 kadın aldıkları malzemelerin bulunduğu poşeti sahildeki bir bankta unutup gezmeye gitti. Unutulan poşet çevredeki vatandaşlarca şüpheli bulunup polise ihbar edildi. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerce çevre güvenliği alınarak bomba imha ekipleri beklenmeye başlandı. Poşet unuttuklarının farkında olmadan sahilde gezen kadınlar, geri dönüş yolunda polisin oturdukları bankın etrafına kimseyi yaklaşmadıklarını görünce merak edip izleyemeye gitti. Korona virüsten ötürü uygulama olduğunu düşünen kadınlar, unuttukları poşeti, polis şerit çekmeye başladıktan sonra hatırladı. Polise gidip durumu anlatan kadınlar poşeti patlatılmadan önce kurtarmayı başardı. Poşetin içinden ise bitki çayları ve yeni alınan bir bayan çantası çıktı.

Olayda bir kastlarının olmadığını söyleyen kadınlar, “Şerit çekilince poşeti orada unuttuğumuzu fark ettik. Başta anlamadık acaba virüsten dolayı mı bu tarafa geçirmiyorlar diye düşündük. Yabancılar Çarşısı’ndan aldık. Bitki çayı bir de bayan çantası var içinde” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.