Dolar 32,5286
Euro 34,9326
Altın 2.438,75
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Alparslan TÜRKEŞ anısına mevlid- i şerif düzenlendi

Alparslan TÜRKEŞ anısına mevlid- i şerif düzenlendi
REKLAM ALANI
5 Nisan 2019 12:36

Samsun`un Bafra ilçesinde Emniyet Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde yapılan şehitler için mevlid-i şerif programı ve MHP İlçe Teşkilatı tarafından Alparslan Türkeş`in ölüm yıldönümü için düzenlenen mevlid- i şerif programı Büyük Camide düzenlendi.

Bafra ilçesi Büyük Camide akşam namazı sonrasında 4 Nisan 1997 günü hayata veda eden Milliyetçi Hareket Partisi kurucusu ve Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş ruhuna mevlid-i şerif okutuldu. Ayrıca Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174’üncü yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından da aynı camide şehit olan ve hayatını kaybeden emniyet mensupları için Mevlid-i Şerif okutuldu. Akşam namazına müteakip okunan Mevlid-i Şerif’e İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan İlçe Emniyet Müdürlüğü mensupları, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, daire amirleri, Bafra Ülkü Ocağı mensupları, vakıf ve dernek temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.