Dolar 32,2170
Euro 35,1100
Altın 2.471,17
BİST 10.164,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C

ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI’NDA

REZALET GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKTİ

ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI’NDA
REKLAM ALANI
22 Ekim 2018 15:16

HANİ VERDİĞİN SÖZLER?

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra’yı güzelleştirmek adına ortaya koyduğu söylemlerle eylemler birbirini tutmuyor. Bafra’nın en güzel yeri olan Alparslan Türkeş Parkı içler acısı bir durum yaşıyor.

BU NASIL HİZMET ANLAYIŞIDIR?

Bafra’nın en çok kullanılan ve yaz aylarında ailelerin akın ettiği Alparslan Türkeş Parkı’nın halini görenleri şaşırıyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’in Bafra Belediye Başkanlığı döneminde düzenlediği ve yenilendiği Alparslan Türkeş Parkı’nın şu an da pislik içinde ve bakımsız olması ‘Bu nasıl hizmet anlayışı?’ dedirtiyor.

BÖYLE Mİ GÜZELLEŞTİRİYOR SUNUZ?

Geçtiğimiz aylarda Alparslan Türkeş Parkı’ndaki bankların kırık olması ve çevredeki pis kokulara alışan vatandaşlar aradan geçen zaman içerisinde bakıma ihtiyacı Parkın tam aksine daha da kötü hale gelmesine anlam veremezken, “Bunların kimseye saygısı yok. Parkı böyle mi güzelleştiriyorsunuz” sorusunu akıllara getirdi.

BAFRALILAR BUNLARI ASLA UNUTMAZ

“Ortak Akılla Bafra’yı Yönetiyoruz” sloganı yola çıkan Başkan Kılıç’ın, “ortak akıl” ile verilen sabah kahvaltılarından vazgeçip, Bafra’nın daha önce görmediği bu kötü ve pis görüntülerden arındırılmasını bekleyen vatandaşlar; ‘Bafra halkını bu pisliğe laik görüyorlarsa yazıklar olsun. Biz bunları asla unutmayacağız’ dediler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.