Dolar 32,3277
Euro 35,1006
Altın 2.305,35
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Altınkaya Anadolu Lisesi 29 Ekim Kutlamaları

Altınkaya Anadolu Lisesi’nin hazırlayıp sunduğu 29 Ekim Cumhuriyetin 93. Yılı programı Bafra Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Altınkaya Anadolu Lisesi 29 Ekim Kutlamaları
REKLAM ALANI
29 Ekim 2016 22:15

Altınkaya Anadolu Lisesi’nin hazırlayıp sunduğu 29 Ekim Cumhuriyetin 93. Yılı programı Bafra Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşti. Program saygı duruşu ve istiklal marşının ardından başladı. Programda konuşma yapan Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu şunları dile getirdi, ‘Cumhuriyet tarih boyunca esaret zinciri vurulamamış, yüce milletimizin kahramanlık ve inançla yaptığı kurtuluş savaşının zaferle sonuçlanması ile kurulmuştur. Millet olarak, büyük fedakarlıklar sonucu kurulan ülkemizin küresel ölçekte bir güç haline gelmiştir diyen Katipoğlu şöyle devam etti, büyük bir gurur ve coşku içerisinde oluğumuz bu mutlu günde, Gazi Mustafa Kemal ve kahraman silah arkadaşlarını, bu vatan için canını veren şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi, sonsuz şükran ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyor saygılar sunuyorum’ dedi. Konuşmanın ardından, okul öğretmenlerinden Hatice Kaplan’ın hazırladığı sinevizyon gösterisi ile devam etti, sinevizyon gösterisinin ardından, şehidime mektup, 15 Temmuz demokrasi zaferi, kompozisyon yarışması ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül takdim edildi. Ödüllerin verilmesinin ardından Altınkaya Anadolu Lisesi korosunun hazırladığı cumhuriyet şarkıları ile program sona erdi.

img_3307 img_3309 img_3311 img_3319 img_3323 img_3326 img_3328 img_3331

img_3333 img_3335 img_3338

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.