Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 21°C

Alüminyum külçeleri alıp kaçtılar!

Samsun’dan Kayseri istikametine gitmesi için TIR’a yüklenen 350 bin TL değerindeki alüminyum külçeleri alıp kaçan 2’si kadın 4 kişi yakalandı

Alüminyum külçeleri alıp kaçtılar!
REKLAM ALANI
17 Kasım 2019 18:43

Samsun’dan Kayseri’ye nakliyesi için TIR’a yükledikleri piyasa değeri 350 bin TL’lik alüminyum külçeyle kayıplara karışan 2’si kadın olmak üzere 4 kişi polis ekiplerince yakalandı. Şüphelilerden birinin ise “uyuşturucu ticaretinden” tutuklandığı ortaya çıktı.
“TIRA YÜKLEYİP KAYBOLDU”
Haziran ayında iş insanı K.A., kendi iş yerine ait alüminyum külçeleri Kayseri’ye nakletmek için Hüseyin M. ve Umut T. ile anlaşma yaptı. TIR’a yüklenen külçeleri Tokat’ta başka bir TIR’a yükleyen Hüseyin M. ve Umut T., kayıplara karıştı. Külçelerden haber alamayan iş insanı K.A. da İl Emniyet Müdürlüğü’ne başvurdu. Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekiplerinin başlattığı soruşturmayla birlikte, 350 bin TL değerindeki külçelerin dolandırıcılık yoluyla çalındığı tespit edildi.
“GENİŞ ÇAPLI OPERASYON”
Geçtikleri güzergahtaki güvenlik kameraları incelemeye alıp soruşturma başlatan ekipler, şüphelilerin eşkallerini belirledi. Dolandırıcılık suçuna karıştığı belirlenen Hüseyin M., Umut T. ve Abubekir Ş.’yi; bahse konu TIR’ın ruhsat sahibeleri Aysu A. ve Kübra D.’yi yakalamak için operasyon başlatıldı. Operasyonla kıskıvrak yakalanan Hüseyin M., Abubekir Ş., Aysu A. ve Kübra D. gözaltına alındı.
“SUÇ MAKİNELERİ”
Umut T.’nin ise hakkındaki suçlamalarla tutuklu olduğu ortaya çıktı. Ayrıca çalınan külçeleri başkalarına sattıkları saptanan ve soruşturma kapsamında aranan şüpheliler A.T. ve T.T. adlı kardeşlerin de, kimlikleri tespit edilene kadar geçen sürede karıştıkları farklı suçlardan tutuklandıkları belirlendi. Gözaltına alınan 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.