Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C

ANLAMLI SERGİDE!

Samsun’da Bafra ilçesi’nde faaliyetlerine başlayan Bafra Kosovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri, Ülkücü Şehit Yılmaz Fırat Çakıroğlu sergisine katıldı

ANLAMLI SERGİDE!
REKLAM ALANI
21 Şubat 2022 16:33 | Son Güncellenme: 21 Şubat 2022 17:00

Geçtiğimiz günlerde ilk olağan genel kurulunu da yaparak aktif hale gelen Bafra Kosovalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin çiçeği burnunda yönetimi, Bafra Ülkü Ocakları tarafından organize edilen Ülkücü Şehit Yılmaz Fırat Çakıroğlu sergisine katıldı.

ALPARSLAN TÜRKEŞ’TE YOĞUN KATILIM
20 Şubat 2015’te Ege Üniversitesi’nde başlayan PKK / KCK  öğrencileriyle kavga sonrası şehit olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu için düzenlenen fotoğraf sergisi, büyük ilgi gördü. Alparslan Türkeş Parkı’nda düzenlenen ve ülkücü ve milliyetci camianın yoğun katılım gösterdiği sergiyi Bafra Kosovalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri gezdi.

GÜN: MEMLEKETİ İÇİN ÇALIŞIYORDU
Sergideki fotoğrafların son derece etkileyici olduğunu belirten Bafra Kosovalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Yunus Gün, “Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu, bu memleket için, aydınlık çocuklar için gecesini gündüzüne katan bir delikanlıydı. Öğrendiği tarih bilgilerini gençlere aktarmayı sever, geleceğin gençleri için hep çalışırdı. Bu gün yaşasaydı Türkiye’nin en değerli öğretmenlerinden biri olarak bilgi ve birikimlerini gençlere aktaracaktı. Şehidimizin ruhu şad, mekanı Cennet olsun” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.