Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

ARAÇ DEĞİL CEPHANELİK!

Samsun’da bir kamyonetin kapı içine zulalanmış halde 11 tabanca ve olayın devamında bir evde de 1 tabanca olmak üzere toplamda 12 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

ARAÇ DEĞİL  CEPHANELİK!
REKLAM ALANI
28 Ocak 2024 18:13

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, silah ticaretine yönelik gerçekleştirilen 2 aylık projeli çalışma neticesinde, takibe alınan bir kamyoneti bu sabah saat 08.00 sıralarında Tekkeköy ilçesi Samsun Ordu karakolundaki polis uygulama noktasında durdurdu.

ARAÇ

Araç içerisinde yapılan aramada kamyonetin kapı içerisine zulalanmış halde, 11 adet ruhsatsız tabanca ve 14 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

ARAÇ

Olayla ilgili araçta bulunan M.Ş. gözaltına alındı. Operasyonun devamında İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi’nde yapılan aramada, 1 adet daha ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

ARAÇ
Toplam 12 tabancayla yakalanan şüpheli M.Ş. hakkında 6136 sayılı kanuna muhalefet ve kaçak silah ticareti suçlarından soruşturma başlatıldı.

ARAÇ

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.