Dolar 32,3762
Euro 34,7786
Altın 2.394,49
BİST 10.238,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Atakum AK Parti’den açıklama ‘BAŞKANLIK MAKAMI AĞLAMA DUVARI DEĞİLDİR!’

Samsun’da, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, Belediye Başkanı Cemil Deveci’yi, “Başkanlık makamı ağlama duvarı değildir” sözleriyle eleştirdi

Atakum AK Parti’den açıklama  ‘BAŞKANLIK MAKAMI  AĞLAMA DUVARI DEĞİLDİR!’
REKLAM ALANI
18 Kasım 2020 15:02

Ak Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, Atakum Belediyesi yönetimi ile ilgili yaptığı açıklamada, Başkan Cemil Deveci’yi, “Atakum Belediye Başkanlığı Makamı ağlama duvarı değildir” sözleriyle hedef aldı.

ESNAFIN VE İŞÇİNİN PARASI ÖDENMİYOR
Cemil Deveci’nin, Atakum sakinlerinin karşısına ‘ben daha iyi yöneteceğim’ iddiasıyla çıktığını ancak aradan geçen yaklaşık 2 yıllık zaman dilimi içerisinde elle tutulur bir icraata imza atamadığını savunan Abdülkadir Köstek, şunları söyledi:

“Bununla da kalmayıp belediyeden alacağı olan esnaf ve işçilerin parasını ödemeyen, buna karşılık alacaklı kimselerin hakkını almak için başlattığı icra takibini kendilerine yapılan bir haksızlık gibi göstererek başarısızlıklarını farklı algı operasyonlarıyla kamufle etmeye çalışan bir belediye yönetimi ile karşı karşıyayız.

400 MİLYON BORÇ KOCAMAN BİR YALAN
Hatırlatmak isterim ki; Halkı yanıltarak yaptığınız tutarsız açıklamalarla hiçbir hizmet yapılmadığı izlenimi oluşturmaya çalıştığınız bir önceki dönemde hayata geçirilen projeler halen değerli Atakum sakinlerine hizmet vermektedir. Değerli Kamuoyu, her yıl sonunda Denetim Komisyonu tarafından belediyenin gelir ve giderleri dahil olmak üzere yapılan çalışmalar incelenmekte ve rapora bağlanmaktadır. Dolayısıyla 400 Milyon lira borç bırakıldığı iddiası kocaman bir yalandır.

Sayın Deveci’nin, ‘kaynak bulamıyoruz, çalışmalarımıza engel oluyorlar’ iddiasının aksine mecliste önümüze gelen 25 farklı kredi gibi kaynak talebinin 22 tanesini AK Parti grubu olarak kabul ettiğimizi ve buradaki yaklaşımımızın temel felsefesini Atakum halkının menfaatlerinin oluşturduğunu ifade etmek isterim.”

KAMERARALAR ÖNÜNDE HACİZ ŞOVU
Köstek, açıklamasının devamında ise, “Kameralar önünde haciz işlemi yaptırarak sosyal medyada paylaşmanızın, şova kalkmanızın arkasında bu ve benzeri icraatlar mı var? Atakum halkı, sizden şov değil hizmet beklemektedir. Artık yeter” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Mehmet dedi ki:

    Sayın akkoyun çanak yalayıcı sende yoktur gerçide birazcıkta olsa varsa sizin başkanınızın yolsuzlıklarından bahsetsen varmı o göt sende varsa onları haber etsene