Dolar 32,5257
Euro 34,9376
Altın 2.436,55
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

‘BAŞARIMIZ TESADÜF DEĞİL’

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Son 20 yıldaki yatırımlar ve çalışmalarla Türkiye’yi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkartacak alt yapı kuruldu” dedi

‘BAŞARIMIZ TESADÜF DEĞİL’
REKLAM ALANI
20 Şubat 2022 14:01 | Son Güncellenme: 20 Şubat 2022 14:49

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023’e buluşmalarının ikincisinde teşkilat üyeleri ile biraraya geldi. Salonu gezerek davetlileri tek tek selamlayan Milletvekili Köktaş, teşkilat üyeleri ile eski günleri de yad etti.

DUYGULANMAMAK ELDE DEĞİL
Programda konuşma yapan Milletvekili Köktaş, “Sizin Genel Başkanınız yasaklı siz iktidar olamazsınız, iktidar olsanız da muktedir olamazsınız, muktedir olsanız da hükümet olamazsınız denilen o dönemde ben varım diye ortaya çıkan, ve o gün bugündür davasına sahip çıkan, bayrağı taşıyan tüm kardeşlerimi canı gönülden saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.
O günleri düşündüğümde, aklıma geldiğinde duygulanmamak elde değil. İl Başkanımız burada isimler saydı, ahirete irtihal eden yol arkadaşlarımızın ismini saydı. Onlarla beraber çalışmış, mesai harcamış biri olarak, partimizin bugünlere gelmesinde büyük emekleri, fedakarlıkları olan her bir dava arkadaşımı rahmetle, duayla anıyorum.

BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR
Hiç bir başarı tesadüf değildir. Her başarının altında özveri, fedakarlık, disiplin ve gayret yatar. Tesadüfen olan başarılar zaten kalıcı olmaz. Allah nasip eder bir yerlere gelirsiniz ama bu tesadüfi ise kalıcı olmaz. Onun içindir ki geçmişte Türkiye de ortalama seçim süreci 1 buçuk yılı geçmez. İktidarların süreci de ortalama 20 ayı geçmez değişir, gitgeller olur.
Ama AK Parti’nin başarısı tesadüfi bir başarı olmadığı için AK Parti iktidarı 20 yıldır tek başına ülkesine ve milletine hizmet ettiği gibi artık masanın etrafında alınan kararlara seyirci değil, alınan bütün kararlarda söz sahibi olan bir Türkiye var.

ESER VE HİZMET SİYASETİ
Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, 20 yıldır tüm hayaller önce hedeflere sonra gerçeklere dönüştürüldü. Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, sanayide, turizmde, tarımda, sporda, sosyal desteklerde velhasıl milletimizin hayatına dokunan her alanda ülkemize çağ atlattık.Ülkemizde Cumhuriyet tarihinin tamamında yapılanları beşe, ona katlayan yatırımlar ve çalışmalarla Türkiye’yi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkartacak alt yapı kuruldu. Bu anlamda bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Birlik, beraberlik, kardeşlik içinde kol kola çalıştığımızda nasıl başarılı olduysak, yine hedeflerimize Allah’ın izniyle hep birlikte ulaşacağız” diyerek sözlerine son verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.