Dolar 32,5643
Euro 35,0187
Altın 2.435,25
BİST 9.760,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

‘SAMSUNSPOR’ AÇIKLAMASI!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Nuri Asan Tesisleri yerinde kalacaktır. Gerçek dışı iddia sahiplerini kınıyoruz” dedi

‘SAMSUNSPOR’ AÇIKLAMASI!
REKLAM ALANI
16 Ocak 2022 17:01 | Son Güncellenme: 16 Ocak 2022 17:03

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, cuma günü gerçekleştirile meclis toplantı gündem maddeleri arasında yer alan ‘millet bahçesi plan değişikliği’ maddesi ile ilgili, bazı yazılı basın ve sosyal medya platformlarında yer alan haberler üzerine açıklamada bulundu.

NURİ ASAN TESİSLERİ YERİNDE KALACAKTIR
İddiaları, ‘gerçek dışı’ olarak nitelendiren Mustafa Demir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Söz konusu plan değişikliği maddesinin Büyükşehir Belediye Meclisi alt komisyonları ve genel kurulundaki görüşmeleri sırasında Nuri Asan Tesislerinin yerinde muhafaza edileceği net olarak ifade edilmiştir. Bu konuda plan notu mevcut olup başka bir amaç için değerlendirilmesi söz konusu değildir.

SAMSUNSPOR’U SİYASİ EMELLERE ALET EDİYORLAR
Bu durum ortada ve herkesçe biliniyor iken bir kısım sosyal medya hesapları ve yazılı basında yer alan Nuri Asan tesislerinin yıkılacağı ve yerine Millet Bahçesi yapılacağı haberleri tamamen gerçek dışıdır.
Bu durumu çarpıtarak, Samsunsporumuzu siyasi emellerine alet etme, Samsunspor üzerinden siyasi menfaat devşirme arzusu taşıyan siyasi çevrelerin, buna çanak tutan yayın organlarının ve özellikle de siyaset etiğini hiçe sayarak tezvirat yapma gayreti içerisinde olan milletvekilinin var olduğunu görüyoruz. Gerçek dışı bütün iddiaları reddediyor, iddia sahiplerini kınıyoruz.

ASILSIZ HABERLERİ YAPANLARA DAVA AÇILACAK
Nuri Asan tesisleri bu güne kadar olduğu gibi yerinde kalacak olup, idaremizce yerinden kaldırılması söz konusu değildir. Bu konuda asılsız yayın yapanlar ile ilgili olarak hukuki süreç işletecektir.
Kamuoyunun bilgisine sunar, Samsunsporumuzu süper lig yolunda başarılar dilerim.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.