Dolar 32,5544
Euro 34,9322
Altın 2.444,12
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

SAMSUNSPOR’UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR!

Spor Toto 1. Lig’de lider konumda bulunan Samsunspor, 18 maçta 13 galibiyet ve 5 beraberlik aldı. Teknik Direktör Eroğlu, “Kentin hayallerini gerçekleştirmek için buradayız” dedi

SAMSUNSPOR’UN  BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR!
REKLAM ALANI
26 Mart 2023 20:40

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’in 28’inci haftasında sahasında karşılaştığı Altınordu’yu 2-0 mağlup etti. Samsunspor son yenilgisini ligin 8’inci haftasında konuk olduğu Altınordu karşısında 2-1’lik skorla almıştı. Kırmızı-Beyazlılar, daha sonra çıktığı 18 maçta da kaybetmedi.

TARAFTAR İNANIYOR: Samsun kenti şampiyonluk için kenetlenmiş durumda. Her maçta trübünlere koşan cefakar Samsunspor taraftarının heyecanı ise bambaşka. Kırmızı beyaz renklere sevdalı taraftarlar, Süper Lig’e sayılı haftalar kalmasının büyük heyecanı içerisinde.

13 GALİBİYET, 5 BERABERLİK
Samsunspor, bu süreçte Pendikspor, Göztepe, Tuzlaspor, Denizlispor, Adanaspor, Altay, Eyüpspor, Erzurum FK, Çaykur Rizespor, Sakaryaspor, Bandırmaspor, Gençlerbirliği ve Altınordu müsabakalarında 3 puanı hanesine yazdırdı. Samsun ekibi; Boluspor, Ankara Keçiörengücü, Yeni Malatyaspor, Bodrumspor ve Manisa FK ile de berabere kaldı.


ADIM ADIM SÜPER LİG’E: Yılport Samsunspor, 11 yıl aradan sonra Süper Lig’e çok yakın.18 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Kırmızı-Beyazlılar adım adım şampiyonluğa yaklaşıyor.

‘EĞER ŞAMPİYON OLACAKSAK…’
18 maçlık namağlup seri hakkında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Şu anda lider konumdayız. Rakiplerimiz savunma anlamında kendi formasyonlarının dışında oynamaya çalışıyorlar. Golü bulunca oyun bizim lehimize doğru dönüyor. En son mağlubiyetimizi ligin ilk yarısındaki Altınordu maçında almıştık. 18 maçtır kaybetmiyoruz. Bir dönem lider Eyüpspor’un 10 puan gerisindeydik. Her gün umudumuzu kaybetmeden çalıştık. Verdiğimiz sözü yerine getirmek için ve kentin hayallerini gerçekleştirmek için buradayız. Bu seriyi sezon sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Rakiplerimiz de bizi yenmek için ekstra efor sarf ediyor. Biz şampiyon olacaksak, her anlamda güçlü oyunu ortaya koymak zorundayız” dedi.

SAHASINDA 4 MAÇI KALDI
Hüseyin Eroğlu yönetiminde 28’inci hafta sonunda ligde zirvede yer alan Samsunspor, gelecek haftalarda sahasında Pendikspor, Tuzlaspor, Ankara Keçiörengücü ve Bodrumspor ile karşılaşacak. Kırmızı-Beyazlılar, deplasmanda ise Göztepe, Boluspor ve Denizlispor’a karşı mücadele verecek. Samsunspor, deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Adanaspor ve Yeni Malatyaspor karşılaşmalarından ise 3-0 hükmen galip sayılacak.

Ligde 27 maçta 16 galibiyet, 9 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Samsunspor, 57 puan ile ligin zirvesinde yer alırken, bir sonraki maçını 28 Mart Salı günü saat 14.30’da Bolu Atatürk Stadyumu’nda Boluspor’a karşı oynayacak.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.