Dolar 32,5507
Euro 34,8733
Altın 2.427,52
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

AYAKKABI YÜZÜNDEN AĞABEYİNİ ÖLDÜRDÜ!

Samsun’da eve ayakkabı ile girme meselesi yüzünden çıkan tartışmada ağabeyini bıçaklayan kardeş, daha sonra pişman olup ona kalp masajı yaptı ama kurtaramadı. Katil zanlısı, gözaltında

AYAKKABI YÜZÜNDEN AĞABEYİNİ ÖLDÜRDÜ!
REKLAM ALANI
9 Şubat 2021 15:05

Samsun’un Canik İlçesi Gürgenyatak Mahallesi’nde geceyarısı meydana gelen olayda, eşinden ayrı olan 1 çocuk babası Cengiz Kuru (42), alt katta oturan kardeşi Arslan Kuru(40) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Ağabeyini bıçaklayan kardeşin, daha sonra pişman olup ona kalp masajı yaptı ama kurtaramadığı öğrenildi.

‘EVİME NİYE AYAKKABI İLE GİRDİN?’
Cengiz Kuru, üst katta annesi ile birlikte ikamet ederken, pandemi dolayısıyla cezaevinden izinli çıkan kardeşi Arslan Kuru (40) ise evlerinin alt katında kalıyordu. Kuru kardeşler iddiaya göre birlikte alkol içti. Cengiz Kuru alkolün de etkisiyle alt kattaki kardeşinin kaldığı eve ayakkabı ile girince ağabey-kardeş arasında tartışma çıktı.

BIÇAKLADI, PİŞMAN OLDU AMA NAFİLE
Tartışmanın büyümesi üzerine Arslan Kuru, ağabeyi Cengiz Kuru’yu evin içinde bıçakladı. Kanlar içinde kalan Cengiz Kuru kendini evin dışına attı ancak sırt üstü yere yığıldı. Ağabeyinin hareketsiz yattığını gören Arslan Kuru pişman olup ölmemesi için ona kalp masajı yaptı. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Cengiz Kuru’nun hayatını kaybettiği tespit edildi.

‘AĞABEYİM BIÇAĞIN ÜZERİNE DÜŞTÜ
Arslan Kuru, Canik İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı. Cengiz Kuru’nun cenazesi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Canik İlçe Jandarma Komutanlığındaki sorgulanması tamamlanan Arslan Kuru bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Arslan Kuru kavga sırasında bıçağı ağabeyinin bacaklarına salladığı sırada bıçağın üzerine düştüğünü iddia etti. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Arslan Kuru mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Kuru, olaydan dolayı pişman olduğunu söyledi.

MAHALLE MUHTARINDAN AÇIKLAMA
Gürgenyatak Mahallesi Muhtarı Hüseyin Uzun, olaydan dolayı çok üzgün olduğunu belirterek, “Cengiz Kuru eve ayakkabı ile girince kardeşi Arslan Kuru ile aralarında tartışma çıkıyor. Ağabeyini bıçaklayan Arslan Kuru ölmemesi için ona kalp masajı yapıyor ancak kurtaramıyor” dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.