Dolar 32,4582
Euro 34,9028
Altın 2.437,03
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Bafra’ya bir otopark daha

Bafra Belediyesi, ilçemizde bulunan otoparklara bir yenisini daha ekledi.

Bafra’ya bir otopark daha
REKLAM ALANI
8 Ağustos 2016 17:09

İlçemiz Kemal Paşa Mahallesinde bulunan ve Küçük Pazar diye bilinen pazarın yan tarafında yer alan 2.250 metrekarelik alan asfaltlanarak oto park haline getirildi.asfslt (2)

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, konu hakkında şu bilgileri verdi: “Küçük Pazarımız, Kemalpaşa Mahallemiz dışında özellikle Gaziosmanpaşa, Gazipaşa ve İshaklı Mahallerimize hizmet vermektedir. Pazarın etrafında yoğun bir araç trafiği oluşmuştu. O bölgede okullarımızda bulunmaktadır. Bu trafik sıkışıklığının azaltılması, esnaf ve öğrencilerimizin rahatlaması için 2.250 metrekarelik alanda asfaltlama yaptık. Burası oto park olarak kullanılacak, esnaflarımız ve pazara gelen hemşerilerim araçlarını buraya çekecek. Herkes rahatlayacaktır.”asfslt (3)

YAPTIRIM UYGULAYACAĞIZ

Kurallara uyulmaması durumunda yaptırım uygulayacaklarını ifade eden Başkan Şahin sözlerini şöyle sürdürdü: “İlçemizde, belediyemiz dışında da özel oto parklar var. Hemşerilerimden araçlarını buralara park etmelerini rica ediyorum. İlçe trafiğimizin rahatlaması gerekmektedir. İnsanlarımız çok bunaldı. Bu nedenlerden dolayı otoparklar mutlaka kullanılmalıdır. Kaldırımlara çıkıp park edenler, engelli alanlara park yapanlar, engelli insanlarımız için yaptığımız kaldırım çizgileri ve iniş çıkışlara araçlarını çekenler görmekteyiz. Bunlar çok yanlış davranışlardır. Hemşerilerimin dikkatli olmalarını, kurallara uymalarını istiyorum. Bu yanlışların devam etmemesini diliyorum. Aksi takdirde ilgili diğer kurumlarla koordineli olup buna son vereceğiz. Hemşerilerimin cezalı duruma düşmemesini istiyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.