Dolar 32,5604
Euro 34,9060
Altın 2.433,45
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Karadenizli bir yiğit daha cennete uğurlandı!

Irak’ın kuzeyinde PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Hakan Ergin, memleketi Giresun’da son yolculuğuna uğurlandı

Karadenizli bir yiğit daha cennete uğurlandı!
REKLAM ALANI
3 Haziran 2018 21:44

29 yaşındaki Uzman Çavuş Ergin’in naşı, Hakkari’de düzenlenen törenin ardından Türk Yıldızları’na ait uçakla Trabzon Havalimanı’na getirildi. Şehidin cenazesi, yakınları ve protokol üyeleri tarafından karşılandıktan sonra Giresun’un Eynesil İlçesi’ne götürüldü. Ergin için Eynesil Merkez Eski Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine, annesi Aynur ve babası Ahmet Ergin, kardeşleri Ömer Faruk ve İsmail Mansur Ergin ile diğer yakınlarının yanı sıra Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, AK Parti Giresun milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Tökez, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde 3 Nisan 2016’da, PKK’lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Bekir Kelleci’nin babası Ali Kelleci de törende yer aldı. Törende Bakan Canikli, şehidin babası Ahmet Ergin’e destek oldu.

ŞEHİT ANNESİ: AĞLAMIYORUM!

Anne Aynur Ergin, oğlunun tabutu başında, şehit annesi olduğu için gururlu olduğunu belirterek, “Hiç ağlamıyorum, kimsenin moralini bozmayın. Dik duruyorum. İki tane evladım var, onları da gönderirim.” dedi. Şehidin naşı öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından İshaklı köyündeki aile kabristanlığına defnedildi.

ARKADAŞI DA ŞEHİT DÜŞMÜŞTÜ

Öte yandan, şehit Hakan Ergin’in, 3 Nisan 2016’da şehit düşen Uzman Çavuş Kelleci ile arkadaş olduğu, arkadaşının şahadetinin ardından sosyal medyadan “Allah rahmet eylesin, kardeşim mekanın cennet olsun” paylaşımında bulunduğu öğrenildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.