Dolar 32,5158
Euro 34,6976
Altın 2.489,34
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Kadınlara el sürenin canına okurum

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener: “Elinde belinde silah bulunan adamlara sesleniyorum. Bundan sonra çocuk tacizi yapanların canına okurum. Kadınlara el sürenin de canına okurum”

Kadınlara el sürenin canına okurum
REKLAM ALANI
27 Mayıs 2018 22:43

Partisinin Samsun milletvekili adayları ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda seçmenlerinin karşısına çıkan İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, hükümeti eleştirdi ve çeşitli vaatlerde bulundu. Vaatlerini sıralayan Akşener, “Cumhurbaşkanı olduğum gün olağanüstü hali kaldıracağım. Cumhurbaşkanı olduğum günün ertesi Kuleli ve Işıklar askeri okullarını açacağım. Emeklilerin borçlarını bir defaya mahsus siliyoruz. Gençlere iş bulana kadar vatandaşlık maaşı bağlayacağız. 4 milyon Suriyeli ülkemizde. Suriye ile sorunlarımızı çözeceğiz ve Suriyeli kardeşlerimizi ülkelerine göndereceğiz. 2019 yılı Ramazan ayında Suriye’de, mülteci kardeşlerimizle birlikte iftar yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

“SAMSUNSPOR’U KALKINDIRACAĞIZ”

Konuşmasının son bölümünde Samsun’la ilgili değerlendirmelerde bulunan Akşener, “Samsun göç veriyor. Samsun fakirleşiyor. Samsun’un bölgenin yıldızı yapmak bizim görevimizdir. 5 yıl içinde Samsun bölgenin parlayan yıldızı olacak. Samsunpor çalışanları maaş alamıyor. Buradan iki bakan çıktı. Samsunspor’u inşallah kalkındıracağız. Eskisi gibi ve daha iyi bir spor kulübü haline gelecek” dedi.

Sokaklarda güvenlik içinde gezemeyen kadınlar olduğunu belirten Akşener, “Elinde belinde silah bulunan adamlara sesleniyorum. Bundan sonra çocuk tacizi yapanların canına okurum. Kadınlara el sürenin de canına okurum. Dolayısıyla huzurlu ve nefes alan bir Türkiye için destek istiyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

Mitingde meydan dolmazken, büyük boşluklar dikkat çekti

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.