Dolar 32,5492
Euro 34,9407
Altın 2.441,64
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘ROZET TAKMA’ ŞÖLENİ!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Samsun Milletvekili Erhan Usta, Havza İlçesi’nde partiye üye olanlara rozet taktı

‘ROZET TAKMA’ ŞÖLENİ!
REKLAM ALANI
10 Ocak 2022 21:23

İyi Parti Grup Başkanvekili Samsun Milletvekili Erhan Usta, partisinin Havza İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen programa katıldı. Usta, burada partililerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

İKTİDARA EKONOMİK ELEŞTİRİ
Erhan Usta, daha sonra partiye yeni katılan 30 üyeye İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy ile rozet taktı.
Programın ardından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Usta, iktidarın ekonomi politikalarını eleştirdi.

LİMAN ÖZELLEŞTİRMELERİNE TEPKİ
Geçen hafta Meclisten limanların işletme sürelerinin uzatılmasıyla ilgili bir kanun geçtiğine işaret eden Usta, “Biz bu kanuna karşı çok direndik ancak geçmesine engel olamadık. On sekiz tane limanın işletme süreleri uzatılıyor, özelleştirme süreleri uzatılıyor. Peki vakti doldu mu da uzatılıyor? Süresi bitmesi en yakın olan limanın süresinin dolmasına 5 yıl var. En yakın 2027’de sözleşmesi bitecek, uzakta olanın ise 2054’te bitecek. Ama bunların tamamına ilave süreler verilerek oradan bir kaynak tahsis etme sevdasına düştüler. Bunu yaparken rekabet kuralları içinde yapmıyor” diye konuştu.

Milletvekili Erhan Usta, kamu çıkarlarının korunması için ihalelerin şeffaf olması gerektiğini de sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.