Dolar 32,5067
Euro 34,8128
Altın 2.490,67
BİST 9.540,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

‘SİNERJİMİZ MÜTHİŞ!..’

Mustafa Demir, “Samsun’da milletvekillerimiz, genel başkan yardımcımız, il başkanımız, kadın ve gençlik kollarımız ve belediye başkanlarımızın birliği ile müthiş bir sinerji yakaladık” dedi

‘SİNERJİMİZ MÜTHİŞ!..’
REKLAM ALANI
13 Ocak 2021 19:56

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Samsun 6.Olağan İl Kadın Kolları Kongresi’ne katıldı. Rabia Bay Keser’in yeniden başkan seçildiği kongrede konuşan Başkan Demir, Samsun’da AK Parti olarak ‘müthiş bir sinerji’ yakaladıklarını söyledi.

‘NE İSTİYORSAK ALIYORUZ’
“Bu yolda yürüyen her birimiz Cumhurbaşkanımızın önderliğinde mütevazilikle bu millete hizmet için canla başla koşuyor” diyen Başkan Mustafa Demir, “Allah her birinizden razı olsun. Bu kongreler birliğimizi, beraberliğimizi, gücümüzü daha da artırsın. Bu yol kutlu bir davanın yolu. Samsun milletvekillerimiz, genel başkan yardımcımız, il başkanımız, kadın ve gençlik kollarımız ve belediye başkanlarımızın birliği ile müthiş bir sinerji yakaladık. Bu birlik ve beraberlik şehrimize hizmetler noktasında güzel yansımalara sebep oluyor. Cumhurbaşkanımızın Samsun’a karşı olan ilgisini biliyorsunuz. Hizmet noktasında şehrimize isteyip de alamadığımız hiçbir şey yok” ifadelerini kullandı.

ALLAH YILMAZ’DAN RAZI OLSUN!
Başkan Demir, ayrıca şunları söyledi:

“Geçmişte ulaşım adına Samsun’a büyük hizmetler veren Yusuf Ziya Yılmaz Başkanıma teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Şimdi biz sizden bayrağı aldık, sizin yine desteklerinizle daha da yukarılara taşıyacağız. Ulaşım, otopark gibi tüm problemlere neşter vuruyoruz. Seçimde ne söz verdiysek bir bir gerçekleştiriyoruz. 2 yıl daha dolmadan 3 yıllık hedefi yakaladık. Kanaviçe dokur gibi tüm teşkilatlarımızla birlikte Samsun’u hep birlikte dokuyacağız.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.