Dolar 32,3184
Euro 35,0487
Altın 2.307,01
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’den CHP’nin 96. kuruluş yıl dönümü mesajı

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’den CHP’nin 96. kuruluş yıl dönümü mesajı
REKLAM ALANI
8 Eylül 2019 18:09 | Son Güncellenme: 8 Eylül 2019 18:12

Büyük Önder Atatürk’ün kurucusu ve ilk genel başkanı olması onurunu taşıyan Cumhuriyet Halk Partisi, Anadolu ve Rumeli Müdafa-i Hukuk Cemiyeti ile Kuvay-ı Milliye’nin devamı olarak, Kurtuluş Savaşı’nı yöneten ve Cumhuriyeti kuran Türkiye’nin en köklü partisidir.
Modern Türkiye’nin mimarı, çağdaşlığın öncüsü, laik Cumhuriyet’in güvencesi olan CHP, neredeyse bir asırlık bir çınar olarak, sahip olduğu birikimi ve kendilerini bu ülkeye ve bu ülkenin geleceğine adamış kadroları ile Türkiye tarihine önemli izler bırakmıştır.
Bugün de Laik Demokratik Cumhuriyet’in teminatı ve ülkemizin demokratik yaşam mücadelesinin çağdaş öncüsü olan CHP, düşüncelerini yüklendiği tarihi misyonu ile kararlı adımlarla geleceğe taşımaktadır.
Partimizin 96. kuruluş yıl dönümünü bu düşüncelerle kutluyor, başta kurucu ve ilk Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Bülent Ecevit olmak üzere önceki CHP Genel Başkanlarını ve partiye emek vermiş tüm isimleri saygı ve rahmetle anıyorum

Atakum Belediye Başkanı

Av. Cemil Deveci

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.