Dolar 32,5326
Euro 34,8924
Altın 2.442,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

ATAKUM İÇİN YOLA ÇIKTI!

Samsun’da İYİ Parti Atakum İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Avukat Selen Gülhan Çam Atakum Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını duyurdu, iddialı açıklamalarda bulundu

ATAKUM İÇİN  YOLA ÇIKTI!
REKLAM ALANI
6 Kasım 2023 14:17

Samsun’da İYİ Parti Atakum İlçe Teşkilatı’nın Kurucu Başkanı Avukat Selen Gülhan Çam, ‘Herkes Kazanacak, Birlikte Yöneteceğiz’ sloganıyla yola çıkarak Atakum Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Çam, ” Herkese ve herşeye evet diyen ancak hiçbir söyleneni yerine getirmeyen zihniyetin esiri olmayacağız” dedi.

PARTLİLERDEN YOĞUN GİLİ
Avukat Selen Gülhan Çam, partisinin Atakum İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısı ile belediye başkanlığına talip olduğunu açıkladı. Partililerin büyük ilgisi, yoğun sevgi gösterisi altında gerçekleştirilen basın toplantısında Çam, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında bu açıklamayı yapabilme şerefine nail olduğum için, mutlu ve gururluyum. Bu vesile ile Uluönderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bizlere en büyük armağanı olan cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Türk milleti ile nice yüzyıllara” diyerek sözlerine başladı.

‘3 KUŞAKTIR ATAKUMLU’YUM’
30 Ekim 1987’de Samsun’da doğduğunu, ilk, orta ve lise eğitimimi Samsun’da tamamladığını ve 2010 yılında hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra avukatlık mesleğini icra etmeye başladığını hatırlatan Selen Gülhan Çam, “2 asırdır Atakum Büyükoyumca kütüğüne kayıtlı, 3 kuşaktır Atakum’da yaşayan, siyasi geçmişi olan Atakumlu bir ailenin kızı olmakla birlikte, aktif siyasi hayatıma 2014 yerel seçimlerinde meclis üyesi adayı olarak başladım. Sayın Genel Başkanımızın takdiri ile 2017 yılında İYİ Parti Atakum Kurucu Başkanı olarak atanmanın ardından 10/02/2018 tarihinde 1. Olağan ilçe kongresi ile İlçe başkanı olarak seçildim. İlçe başkanlığı görevimi 3 dönem onurla ve gururla gereği gibi ifa etmenin ardından ise 31/10/2023 tarihinde Atakum Belediye Başkan aday adaylığı için istifa ettim. 10 yıllık evli ve 5 yaşında 1 çocuk annesiyim” bilgisini verdi.

‘ŞEHRİME BORCUMU ÖDEYECEĞİM’
“Ben bu topraklarda doğdum, bu topraklarda büyüdüm. Çocukluğum, gençliğim, meslek hayatım, evliliğim, anneliğim, sosyal hayatım, siyasi yaşantım bu topraklarda geçti ve geçmeye de devam edecek” diyen Çam, açıklamalarına ayrıca şu şekilde devam etti:

“Bu şehir bana kişilik, karakter, sevgi, dürüstlük, hakikat ve onurlu duruşu kattı. Şimdi borç ödeme sırası bende. Bu şehirden aldıklarımı fazlasıyla geri verme, Atakum’a, Atakumluya olan borcumu ödeme vaktidir diyerek çıkmış olduğum bu yolda yanımda sizlerin varlığını hissetmek benim için ayrı bir gurur ayrı bir onurdur. Yeşil ile mavinin birleştiği, tarım ile ticaretin, kültür sanat ile turizmin Samsun’daki öncü ilçesi olan Atakum’a olan borcumu, bu şehire hizmet etmek için katma değer sağlayıp devralmayı hedeflediğim bayrağı en tepeye çıkarmak için bu kutlu yola başvurdum. Nasıl ki doğrunun yanında, yanlışın karşısında 5 yıl boyunca mücadele edip, tarafımızı seçip saf tuttuysak, bundan sonra da aynı tarafı ve aynı düşünceyi temsil edeceğiz.

ERİKLİ’DEN GÜZELYALI’YA
KÖRFEZ’DEN ESENEVLER’E…
Ben ve 3 dönem aralıksız başkanlığını yaptığım teşkilatım sokağın sesiyiz, bu şehrin birer neferiyiz. Teşkilatımın sonsuz desteği ile Atakumlu hemşehrilerim ve komşularımın bana olan inancını asla boşa çıkarmayacağım. Erikli’den Güzelyalı’ya, Taflan’dan Denizevlerine, Meyvalı’dan Aksu’ya, Körfezden Esenevlere, Çatalçamdan Köselli’ye bu şehrin her karış toprağına ayak basmış, gidemediğimiz yer bizim değildir anlayışıyla hareket eden tüm teşkilatım ile birlikte tarlada izi, harmanda yüzü olanız. Sadece seçimden seçime değil fırsatını bulduğumuz her an halkın içinde vatandaşın sesini dinleyeniz. İncesu köyünde tarlasında çalışırken bizi selamlayan Hikmet Amca, Büyükoyumca da sofrasında ağırlayan Aynur Teyze’yi utandırmayacağız. Sahilde yürüyüşümüze eşlik eden Ceyhun’a, Balaç’ta derdimize şifa olan Birsen’e, Körfez’deki Ayşe ablaya, Kayagüney’de Mehmet abiye, Mimarsinan’da Fatma ablaya, Güzelyurtta’ki Mustafa Abiye bizlere gönül ve umut veren herekse selaaaam olsun.

‘HAYME ANA’YIZ, TÜRKAN SAYLAN’IZ’
Bu şehire kadın eli değdirecek, anne şefkatiyle yönetecek haksızlığın önünde dimdik duracak, hakkı ve hakikati sağlayacak, kimseyi ötekileştirmeden kucaklayacak olanlarız. Biz üstün bir savaşçı olan, mertliği ve adaleti ile nam salmış büyük Türk Hükümdarı Ertuğrul Gaziyi doğuran Hayme Anayız. Biz Kurtuluş Mücadelesinde Elif gibi dimdik durarak vatan savunmasına katkı sağlayan Nene Hatunuz. Biz Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü yetiştiren Zübeyde Hanım’ız. Biz dünyadaki ilk kadın savaş pilotu Sabiha Gökçen, ilk kadın öğretmen Refet Angın, ilk kadın doktor Safiye Ali, ilk kadın avukat Süreyya Ağaoğlu’yuz. Biz sahneye çıkan ilk müslüman kadın tiyatrocu Afife Jale’yiz. Cumhuriyet ile yaşayan cumhuriyet değerlerini savunurken hastalanıp kaybettiğimiz Türkan Saylan, ilk kadın belediye başkanı Müfide İlhan’ız.

Biz evladımız, kardeşimiz Sinan’ı katledenlere karşı vakur duruşu ve üstün mücadelesi ile tanıdığımız Ayşe Ateş, Cumhuriyet değerlerini tekrar hatırlatan, iyiliği adaleti ve milletine olan aşkı sonuna kadar gösteren memleket sevgisini aşılayan, ‘MEDENİYET YOLUNUN TAŞLARINI CESURLAR DÖŞER’ diyen Genel Başkan Meral Akşener’iz.

‘ATATUM İÇİN YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR’
Bizim için çok önemli bir seçim bu. Hak ile batılın seçimini yapacaksınız diye zırvalayanlara karşı da mücadele vereceğiz, aynı şekilde ‘Herkes Kazanacak, Birlikte Yöneteceğiz’ diye yola çıkıp hedefe ulaştıktan sonra kerameti sadece kendinde gören bir zihniyete karşı da mücadele vereceğiz. Herkese ve herşeye evet diyen ancak hiçbir söyleneni yerine getirmeyen zihniyetin esiri olmayacağız. 10’ucu Yıl Marşı’mızda ‘Güneş Ufuktan Şimdi Doğar’ ibaresinden hareketle Atakum için İyi Parti’nin güneşi ufuktan bugün itibari ile doğmuştur. Yürüyelim arkadaşlar.”

ATAKUM İÇİN 10 YILLIK
KALKINMA PLANI HAZIR
Açıklamasında, “!Atakum’un ilk kadın belediye başkanı olmak istiyorum” vurgusunu da yapan Çam, “Ekonomik anlamda ve isdihdam anlamında zayıf, tarım anlamında projesiz, eğitim ve öğrencilerin barınması anlamında yetersiz, turizm anlamında geliştirilememiş, sanayinin giremediği, spor alanında yok olmuş bir ilçe Atakum’u layık olduğu ve hak ettiği yönetim şekliyle tanıştırmak ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Atakum bırakabilmek için biz de varız diyorum. Projelerimiz hazır! Kendi alanlarında uzman kişiler ile Atakum’u karış karış analiz ederek çıkarmış olduğumuz raporlar doğrultusunda, bu şehrin ihtiyaçlarına yönelik yol haritamız ve en az 10 yıllık kalkınma planımız hazır. Biz bu yola çıkarken, karşılaşabileceğimiz tüm engelleri aşma noktasında üstün bir gayret ve iradeyi hepbirlikte göstereceğiz” dedi.

HEP BİRLİKTE, EL ELE, KOL KOLA…
Selen Gülhan Çam sözlerini, “Atakum’lunun güzel dilekleri ve hayalleri ile, o mutlu güzel günleri, huzur dolu yarınları el ele kol kola hep birlikte inşa edelim. Atakum’a, Atakumluya hak ettiği değeri hep birlikte verelim. Hep birlikte İYİ Parti’yi seçip destekleyelim. Bu duygu ve düşünceler ile birlikte kader gayrete aşıktır diyerek Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyorum. İYİ olan Kazansın! Allah yar ve yardımcımız olsun” diyerek tamamladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.