Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

ATAKUM’A ‘244 MİLYON’ EK BÜTÇE!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Komisyon Toplantısı’nda meclisten havale edilen 40 gündem maddesi, görüşülerek karara bağlanmak üzere tekrar meclise gönderildi

ATAKUM’A   ‘244 MİLYON’   EK BÜTÇE!
REKLAM ALANI
13 Eylül 2023 18:19

Samsun Büyükşehir Belediye Eylül Ayı Komisyon Toplantısı, Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk başkanlığında yapıldı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda 40 madde görüşüldü. Toplantıda gündeme alınan 40 madde ilgili komisyonlarda görülmesinin ardından karara bağlanmak üzere meclise havale edildi.

Samsun Büyükşehir'de 'Komisyon' Toplantısı

‘EK BÜTÇE TALEBİ’NE OY BİRLİĞİ İLE ONAY
Daha önce ilçe belediye meclisinde Millet İttifakı’ndan İYİ Parti’li üyelerin ‘ret’ oyu ile kabul görmeyen Atakum Belediyesi ek bütçe talebi maddesi, Eylül ayındaki ilçe belediye meclisinde CHP ve İYİ Parti meclis üyelerinin oy çokluğu ile kabul edildi. Atakum Belediye Meclisi’nden geçen 244 milyon TL’lik ek bütçe talebi maddesi bu kez de ek gündem maddesi olarak Samsun Büyükşehir Belediye Meclisinde, ardından da komisyonda görüşüldü. “Atakum Belediye Başkanlığı 2023 yılı bütçesine ek ödenek konulması ile ilgili 77 ve 82 sayılı kararın gündeme alınarak Belediye Kanunu’nun 25. maddesi uyarınca karara bağlanması” talebini içeren gündem maddesi, oy birliği kabul edilerek meclise havale edildi.

Samsun Büyükşehir'de 'Komisyon' Toplantısı

ÇARŞI ESNAFININ BORÇLARI ERTELENDİ
Komisyon toplantısında ayrıca son yaşanan selde büyük zarar gören Yabancılar Çarşısı esnafının borçlarının ertelenmesi konusu da oy birliği ile kabul edilerek meclise havale edildi.

BATI ÇEVRE YOLU 3’ÜNCÜ ETAP
Daha önce 2 etabı karara bağlanan Batı Çevre Yolu imar planı teklifi de komisyonda görüşüldü. Millet İttifakı cephesi, planın düzgün yapılmadığını ve plan notlarının açıklayıcı, kesin olmadığını ileri sürerek ‘ret’ oyu verdi. Teklif, Cumhur İttifakı üyelerinin ‘evet’ oyu ile geçerek, oy çokluğu ile meclise havale edildi.

İlgili komisyonlardan havale edilen gündem maddeleri, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı son toplantısında karara bağlanacak.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.