Dolar 32,5879
Euro 34,8428
Altın 2.493,41
BİST 9.663,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

ATAKUM’A ‘DEV’ YEŞİLLİK!

Samsun’un Atakum ilçesinde TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanı Hayrettin Karaca’nın adının verildiği 10 bin metrekarelik alan hizmete açıldı

ATAKUM’A ‘DEV’ YEŞİLLİK!
REKLAM ALANI
13 Aralık 2022 18:43 | Son Güncellenme: 13 Aralık 2022 18:45

Samsun’un Atakum İlçesi’nde yürüyüş, spor alanları ve oyun parkları ile her yaştan vatandaşa hizmet verecek Hayrettin Karaca Alanı törenle açıldı. Açılış törenine öğretmenleriyle hazırladıkları pankartlarla katılan öğrenciler söyledikleri doğa şarkıları ile ortamı neşelendirdiler.

TEMA’NIN 1 MİLYON GÖNÜLLÜSÜ

Törenin açılış konuşmasını yapan TEMA Samsun İl Temsilcisi Leman Özay, “Toprak Dede Hayrettin Karaca ve Yaprak Dede Ali Nihat Gökyiğit,1992 yılında TEMA’yı kurmuşlardır. Şu anda 1 milyonu aşkın gönüllümüz var” dedi.

ATAKUM'A 'DEV' YEŞİLLİK!

ÇEVREYE DUYARLI BİR ATAKUM İÇİN
Çevreye verdikleri önemden bahseden Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ise, “Güzel bir alan oldu. Hayrettin Karaca’nın adını burada yaşatacağız. Onun adıyla bu parkta insanların çevre duyarlılığını da yaşatacağız. Çocuklarımız gelecekler, bu ağaçların çeşitlerini, nasıl dikildiğini ve bakıldığını öğrenecekler. Yeşil çevrenin insan sağlığına nasıl bir katkısı olduğunu biliyor olacaklar. Çevreye duyarlı bir Atakum oluşturabilmek için TEMA Vakfı ile birlikte yol almaya devam edeceğiz. Atatürk’ün Cumhuriyeti her gün biraz daha güçlenerek devam etsin. Bu çocuklar daha mutlu, özgür ve hak ettikleri bir ülkede yaşıyor olsunlar. Yolumuz açık olsun” diye konuştu.

Programa ayrıca Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Küçükala, ÇED ve Çevre Hizmetlerinden Sorumlu Şube Müdürü Mesut Yılmaz, TEMA ilçe temsilcileri Habib Alan, Süleyman Özata, Derya Keleş Korkmaz, Özgür Ermiş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.