Dolar 32,5827
Euro 35,0155
Altın 2.461,48
BİST 9.905,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

ATAKUM’A ‘KONFORLU’ YOLLAR!

Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB) tarafından Atakum ilçesinde tamamlanan yol çalışmaları ile önceden çamur ve bataklık olan yollarda vatandaşlar sürüş konforuna kavuştu

ATAKUM’A ‘KONFORLU’ YOLLAR!
REKLAM ALANI
25 Aralık 2022 20:28

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince Atakum İlçesi’ne bağlı Güzelyurt-Karakavuk, Özören-Erikli, Kayagüney-Taflan Yalı mahalleri grup yollarındaki çalışmaları tamamlandı.

SATHİ KAPLAMA VE BETON YOLLAR
Altyapısı da güçlendirilen bölgede Kayagüney-Taflan arasına 3 bin metre beton, Özören-Erikli arasına 4 bin metre sathi kaplama, bin 400 metre beton, Güzelyurt-Karakavuk arasına da 4 bin metre sathi kaplama yol yapılarak vatandaşlar modern yollarla buluşturuldu. Ayrıca yolların genişliği 5 metreden 8 metreye çıkarıldı.

MUHTAR SAĞIROĞLU: ESKİDEN ÇAMURDU
Kayagüney Mahallesi Muhtarı Cüneyt Sağıroğlu, daha önce yolların çamur ve bataklık olduğunu söyledi. Sağıroğlu, “Çukurlardan zıplaya zıplaya ulaşım sağlanıyordu. Yolun bozukluğundan dolayı köye kimse gelmek istemiyordu. Ama şimdi Büyükşehir Belediye Başkanımız sayesinde yolumuz kaymak gibi oldu. Artık yapılmamış bir yolumuz yok. Çok sıkıntı yaşadık, çamur ve bataklık yüzünden araçlar çıkmıyordu. Şimdi dört dörtlük bir yol oldu, çok büyük hizmet aldık” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNİN MEMNUNİYETİ
Mahalle sakini Osman Akpınar, “Başkanımız bakanlık yaptığı zamanlardan beri sorunlarımıza kulak veren biriydi. Başkan olunca da aynı şekilde devam etti. Önceki yolumuz iyi değildi çamurdu, dardı. Yan yana geçmek imkansızdı. Ama şimdi çok sağlam konforlu bir yol oldu. Sadece bizim yolumuz değil çevre köylerimizin tamamının yolu çok güzel oldu” dedi.

BAŞKAN DEMİR: ŞEVKİMİZ ARTIYOR
SBB Başkanı Mustafa Demir ise, “Hemşerilerimiz her şeyin en güzeline layık. Bu doğrultuda çalışmalarımızı hızlı ve titiz bir şekilde sürdürüyoruz. En büyük motivasyonumuz vatandaşlarımızın memnuniyeti ve duasıdır. Hemşerilerimizi mutlu görünce çalışma şevkimiz daha da artıyor” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.