Dolar 32,3289
Euro 35,0655
Altın 2.299,69
BİST 9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

ATAKUM’A TAM DESTEK!

Samsun’da Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Lideri Meral Akşener’le görüştü

ATAKUM’A TAM DESTEK!
REKLAM ALANI
25 Şubat 2022 16:28 | Son Güncellenme: 25 Şubat 2022 16:29

Samsun’da Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyarette CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi.

KILIÇDAROĞLU’NA ATAKUM BRİFİNGİ
Başkan Deveci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesinde Atakum Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalar ve yapılacak projelerle ilgili bilgi sundu. Atakum Belediye Başkanı olarak göreve geldiği günden itibaren karşılaştığı sorunlar ve bu sorunların çözümüne yönelik yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Deveci, olanaksızlıklar ve sorunlar içerisinde Atakum halkına yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

EŞİ GÜLAY DEVECİ DE EŞLİK ETTİ
Cemil Deveci’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretinde CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu da görüşmenin bir bölümüne dahil oldu. Başkan Deveci, İYİ Parti Lideri Meral Akşener’e de eşi Av. Gülay Deveci ile birlikte ziyarette bulundu. Samimi bir havada geçen buluşmada Başkan Deveci, İYİ Parti Lideri Akşener’e Millet İttifakı’nın Atakum’da gerçekleştirdiği çalışmalar ve hayata geçireceği projeler hakkında bilgi sundu.

YÜZYILIN ROTASI’NA LİDERLER DESTEĞİ
Deveci ziyarette, Atakum Belediyesi öncülüğünde ilk defa 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yıldönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Bandırma Vapuru ile İstanbul’dan Samsun’a gerçekleştirdiği tarihi yolculuğu dijital olarak yeniden canlandıran Yüzyılın Rotası projesinin bu kez dev bir organizasyonla yeniden hazırlanmasıyla ilgili liderlere bilgi verdi. Kılıçdaroğlu ile Akşener projeye tam destek verdiklerini söyleyerek Başkan Deveci’ye başarılar diledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.