Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

‘ATAKUM’A YATIRIM YAĞACAK!..’

Samsun’da AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, Ulaşıtrma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile Atakum’u konuştu

‘ATAKUM’A YATIRIM YAĞACAK!..’
REKLAM ALANI
28 Şubat 2024 15:43

Samsun’da Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş, bir dizi programa katılmak üzere Samsun’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüşerek Atakum için yatırım sözü aldı.

ATAKUM VE BATI ÇEVRE YOLU PROJESİ

Atakum’un geçmiş 5 yıldaki gibi durağan bir belediyecilik anlayışıyla yönetilemeyeceğini ve önümüzdeki dönem hak ettiği tüm yatırımları alacağını ifade eden Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş “Bir ilçenin gelişimi, ilçeye yapılan yatırımların yoğunluğu ile doğru orantılıdır. Bu anlamda Atakum’a yatırım getirme noktasında gerekli ilişkileri geliştirmeye başladık. Kısa zamanda Atakum’u yatırım noktasında bir çekim merkezi haline getireceğiz. Bugün, Bakan Bey’in katılımıyla Batı Çevre Yolu Projesi’nin ilerleyişi teknik detayları ile ilgili bir bilgilendirme toplantısına katıldık. Sayın Bakanımızla bir araya gelme ve değerlendirme yapma fırsatı da bulduk. İnanıyorum ki; imar uygulaması aşamasında olan ve bizim dönemimizde yapımına da başlanacak olan Batı Çevre Yolu Projesi ile ilçemiz çok daha farklı bir gelişmişlik seviyesine yükselecektir” dedi.

ACEMİ SİYASETÇİLER DEĞİLİZ
Atakum’un sürekli gelişimi hedefleyeceğini kaydeden Özlem Maraş şunları kaydetti:

“Bugün, Samsun olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nu ağırladık. Kendisiyle Atakum’u konuşma ve değerlendirme fırsatı bulduk. Kendisinden, seçim sonrası Bakanlığımızın sorumluluk alanları çerçevesinde genel bir değerlendirme yapma ve yatırımlar noktasında Atakum’u öncelikleyen planlamalar geliştirme konusunda söz de aldık. Evet, bir seçim dönemi yaşıyoruz. Ancak biz sadece seçime dönük çalışmalar yapmakla sınırlı bir gündemle ilerlemiyoruz. Böyle ilerleyemeyiz. Zira bizim Atakum’u mamur etmek gibi bir derdimiz var. Atakum bizim sevdamız. 1 Nisan itibariyle Atakum’a kazandırmayı planladığımız yatırımlarla ilgili ön çalışmaları da bu şekilde gündemimize almalıyız, alıyoruz. Çünkü biz seçim öncesi çokça nutuk atan ve fakat yetkiyi aldıktan sonra ne yapacağını bilmeyen acemi siyasetçiler gibi hareket edemeyiz. Bu anlamda sorumluluklarımızın bilincindeyiz ve buna göre hareket ediyoruz.”

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.