Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Atakum’da 8 dev proje

Çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı,”Toplam değeri 75 milyon TL olan 8 projemizin resmi açılışını gerçekleştiriyoruz. Tüm hemşerilerimizi açılışa bekliyoruz” dedi

Atakum’da 8 dev proje
REKLAM ALANI
19 Temmuz 2018 19:43

Atakum Belediyesi tarafından, 4,5 yılda hayata geçirilen 80 projenin 8’i, gerçekleştirilecek olan toplu açılış töreni ile resmi olarak hizmet vermeye başlıyor.

 

“HER ŞEY, HAYALİMİZDEKİ ŞEHİR ATAKUM İÇİN”

8 önemli projenin, Atakum ilçesinin değişim ve gelişimine katkı verdiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Türkiye’nin gözü Atakum İlçesinde. Son dönemde hayata geçirilen projeler, gerçekleştirilen çalışmalar ve birbirinden önemli yatırımlar, bir yandan ilçemizin geleceğine yön verirken, bir yandan da yerel yönetimler noktasında örnek olarak gösteriliyor. Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Hizmet Binası, Osmanlı Hamamları, Seyir Tesisleri, Öğrenci Etüt Merkezi, Taflan Sosyal Tesisleri, E-Belediyecilik ve Kent Bilgi Sistemi, Ömer Halisdemir Parkı ve Çay Bahçesi ile 200 kilometre yol yapım çalışmalarımızın resmi açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Bu 8 önemli yatırımın değeri 75 Milyon TL. Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz 80’den fazla projede, tek bir hedefimiz oldu. Daha güçlü, daha yaşanılabilir, daha mutlu bir Atakum hedefi ile dur durak demeden çalışıyoruz. Her şey, hayalimizdeki şehir Atakum için” diye konuştu.

 

“TOPLU AÇILIŞA DAVET”

Açılışa tüm Samsunluları davet eden Başkan Taşçı “8 önemli projemiz için gerçekleştireceğimiz toplu açılış törenimizi 20 Temmuz 2018 Cuma günü saat: 19.00’da gerçekleştiriyoruz. Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Hizmet Binası önünde gerçekleştireceğimiz açılış törenimize yoğun bir katılım bekliyoruz. Bu özel günümüzde ayrıca, 26. Dönem TBMM Başkanı İsmail Kahraman da bizlerle birlikte olacak. Bütün hemşerilerimizi, toplam değeri 75 Milyon TL olan 8 önemli projemiz için gerçekleştireceğimiz toplu açılış törenine davet ediyorum. Bu açılış törenimiz, ardından gerçekleştireceğimiz açılışlarımızın da öncüsü olacak. 2018 yılının kalan ayları, tamamladığımız onlarca projenin açılışıyla devam edecek. Vatandaşlarımıza söz vermiştik. Atakum ilçesinin değerine daha da değer katacağız demiştik. Şimdi bu sözümüzü tutmanın gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.