Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

‘ATAKUM’DA BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ!..’

Samsun’da Atakum Belediye Başkanlığı için yola koyulan Dr. Murat Erkan, “Ortak akıl ile Atakum’u birlikte yönetecek, birlikte yaşayacak, birlikte başaracağız” dedi

‘ATAKUM’DA BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ!..’
REKLAM ALANI
27 Aralık 2023 18:53

Samsun’da, CHP Atakum Belediyesi Başkan Aday Adayı Dr. Murat Erkan, saha çalışmaları kapsamında Yenigün Gazetesi’ni de ziyaret ederek hedefleri ve amaçları hakkında açıklamalarda bulundu. Erkan, “Atakum, ömrümü geçirdiğim kent. Hizmet etmek benim için bir onur olacaktır” dedi.

TOPLUMUN TÜM KATMANLARIYLA BİRLİKTE
Yenigün Gazetesi Genel Müdürü Musa Gün ile bir süre görüşen Dr. Murat Erkan, seçim çalışmalarının yanısıra Atakum için hedeflerini ve amaçlarını anlattı. İlçede başta esnaf olmak üzere halk buluşmalarına ağırlık verdiğini ifade eden Dr. Murat Erkan, “İmkan verilir de halkın teveccühü ile Atakum Belediyesi’ni yönetmek nasip olursa en önemli ilkem ‘ortak akıl’ı ile çalışmak olacaktır. Bu nedenle şimdiden toplumun tüm katmanlarıyla iletişim halinde olmaya ayrı bir önem ve özen gösteriyorum. Birlikte yaşayacağız, birlikte başaracağız” diye konuştu.

‘ATAKUM İÇİN ÇALIŞMA ZAMANI…’
Doktorluk mesleğinin yanısıra uzun yıllar sivil toplum kuruluşlarında hizmet ettiğini hatırlatan Dr. Murat Erkan, “Şimdi bu bilgi ve birikimlerimizi CHP çatısı altında koyulduğum bu yolda Atakumlular için kullanma arzusu ve hevesindeyim. Artık Atakum ailesi için çalışmaya başlama zamanı. Ömrümü sivil topluma, Atatürk devrimlerine, mesleğime ve çok sevdiğim bu kente adadım. Atakum’un sorunlarını biliyor, çözüm önerileri için projelerimizi hazırlıyorum” dedi.

Dr. Murat Erkan, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Erkan Atakum Amisos 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü’nü de ziyaret ederek engelsiz yaşam için hazırladığı çözüm önerilerini anlattı.

ENGELLİLERE, KADINLARA AYRIMCILIK
Atakum’un sadece Samsun’un değil tüm Karadeniz’in gözbebeği bir kent olduğuna dikkati çeken Erkan, “Daha yeşil, havası daha temiz, planlı şekilde büyüyen bir kente katkı sağlayacağım. Engelli vatandaşlarımız, kadınlarımız, gençlerimiz için ayrı ve özel projelerimiz olacak. Kadınlarımızı ve engelli yurttaşlarımızı daha fazla sosyal hayat ve kent yönetimi içerisinde görmek istiyorum. Bu yönde önemli atılımlar yapacağım. Uyuşturucu illetinin kullanımının arttığı günümüzde gençlerimizi bu beladan kurtarmak amacıyla sosyal bir takım çalışmalara imza atacağız. Bu illeti Atakum’dan tamamen silip atacağız” diye konuştu.

VATANDAŞLA FİKİR ALIŞ VERİŞİ
Gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri ve halk buluşmalarında kanaat önderleriyle görüş alış verişinde bulunma imkanını yakaladığını da söyleyen Dr. Murat Erkan, “Atakum’un ve Samsun’un geleceğiyle ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. Atakum’u kendi mevcut dinamikleriyle ele alarak kısa sürede marka bir kent yapmak için gerekli tüm projelerimiz hazır. Atakum’a hizmet etmek benim için onur olacaktır” dedi.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.