Dolar 32,5663
Euro 34,8912
Altın 2.435,62
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

ATAKUM’DA ‘ZAFER’ GECESİ!

Atakum’da zafer coşkusu Atakum Belediyesi’nin gerçekleştirdiği 30 Ağustos Zafer Bayramı konserinde unutulmaz bir gece yaşandı. Belediye Başkanı Deveci, “Zaferi ilelebet yaşatacağız” dedi

ATAKUM’DA ‘ZAFER’ GECESİ!
REKLAM ALANI
31 Ağustos 2021 18:40

Atakum Belediyesi’nin gerçekleştirdiği 30 Ağustos Zafer Bayramı konserinde unutulmaz bir gece yaşandı. Selçuk Balcı ve İsmail Altunsaray sevilen şarkılarını Samsunlular için söyledi. Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Türk tarihinin en şanlı sayfasını kutluyoruz. Bu zaferi ilelebet birlikte yaşatacağız” dedi.

30 AĞUSTOS’A ÖZEL KONSERLER
Milli bayramları birbirinden önemli organizasyonlarla kutlayan Atakum Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı 99. yılında muhteşem bir konsere daha ev sahipliği yaptı. Atakum Kent Meydanı’nda gerçekleşen konsere CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ile eşi Av. Gülay Deveci, CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda yurttaş katıldı. Konserlerin öncesinde DJ İnanç Seven müzikleriyle keyifli dakikalar yaşattı. Selçuk Balcı ve İsmail Altunsaray ise daha sonra sevilen şarkılarını Samsunlular için seslendirdi. Balcı ve Altunsaray’ın düeti ise dakikalarca alkışlandı. Unutulmaz anların yaşandığı konserde zafer coşkusu Atakum’dan taştı.

AYRIŞMAYA DEĞİL BİRLEŞMEYE DAVET
Yaptığı konuşmada Samsunluların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Ben, Atakum Belediye Başkanı olarak siz hemşehrilerimizi ve Türk milletini bu kutlu günde ayrışmaya değil, birleşmeye davet ediyorum. Birlik olmaya, kardeş olmaya, Cumhuriyet’in çocukları olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

DAMAT FERİTLERE, İSKİLİPLİ ATIFLARA RAĞMEN…
Türk tarihinin en şanlı sayfasını kutladıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Bu savaşın ve zaferin dünyada bir benzeri yok. 19 Mayıs Kurtuluş Yolu, İnönü Savaşları, Sakarya Savaşları, 9 Eylül İzmir, Lozan…Türk bağımsız tarihinin yol haritası bu. Bu yol haritasında bu zaferleri sadece emperyalist işgalcilere karşı değil içeride Damat Feritlere, Mustafa Sabrilere, İskilipli Atıflara, Ali Kemallere, Nemrut Mustafalara, Delibaşlara, Şeyh Saitlere, Çapanoğulları’na, Postacı Nazımlara ve buna benzer binlercesine karşı kazanılmış Türk zaferidir. Bu zaferi, bu saydıklarımdan ve art gelenlerinden küçümseyenler var. Ama bu zaferi, zafer olarak kutlayan siz Cumhuriyet gençlerisiniz. Bu zaferi ilelebet birlikte yaşatacağız” İfadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.