Dolar 32,3717
Euro 34,9902
Altın 2.326,00
BİST 9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Başkan DEVECİ’den ‘Emekli Olun’ Çağrısı

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, belediyede çalışan ve emeklilik hakkı kazanmış memurların ekonomik nedenlerden dolayı emekli edileceğini açıkladı.

Başkan DEVECİ’den ‘Emekli Olun’ Çağrısı
REKLAM ALANI
15 Mart 2020 13:35 | Son Güncellenme: 15 Mart 2020 14:05

Atakum Belediye Başkanı Deveci, emeklilik hakkı kazanmış memurların ekonomik nedenlerden dolayı emekli edileceğini açıkladı. Deveci, kendisine kurulan tuzakları ve belediyenin içinde bulunduğu durumları açıklayacağını kaydetti.

 Başkan Deveci açıklamasında; “Atakum Belediyesinde çalışan ve emeklilik hakkı kazanmış arkadaşlarımızı ekonomik nedenlerle emekli ediyoruz; emeklilik hakkını kazanmış memurlarımızın da yaş sınırını beklemeden emekli olmalarını istiyoruz, bunu Atakum halkı adına istiyoruz. Bu talep Atakum halkıyla dayanışma talebidir. Bir süre sonra Atakum halkından aldığımız güçle sizlerle bir şekilde dayanışma içinde olacağız…
Olağanüstü bir süreçten geçiyoruz, Atakum belediyesi olarak büyük bir kıskaç altındayız; bu belediye başkanı olarak sadece bana kurulan bir tuzak değil, sevgili hemşerilerim sizi cezalandırmaya yöneliktir.
Bu mesajımı acı çekerek size iletiyorum, inanın bana buradan çıkacağız ve çok başarılı olacağız. Bu gün bu süreçte bizimle beraber acı çeken arkadaşlarımızı unutmayacak, her sorunlarında yanlarında olacağız; bu da benim sözüm..,
Bu açıklamalarıma devam edeceğim, Atakum Belediyesinin içinde bulunduğu durumu bütün çıplaklığıyla anlatacağım, sokağa çıkamayacaklar, aranızda dolaşamayacaklar, bana güvenmeye, destek vermeye devam edin sevgili hemşerilerim…” diye konuştu.

Haber/Elif SEKMEN

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.