Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

‘ATATÜRK’ ÇIKIŞI!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptıklarını ve yaşadıklarını çok iyi okumak, analiz etmek lazım” dedi

‘ATATÜRK’ ÇIKIŞI!
REKLAM ALANI
29 Aralık 2021 20:41

Samsun’da ‘Hoş Geldin Arkadaşım’ etkinliği kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileriyle bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Başarabilirsek Türkiye çok mümtaz, sağlıklı ve geri dönülmeyecek bir yere doğru gidecek” dedi.

BAFRA KAMPÜSÜNDE BULUŞMA
Büyükşehir Gençlik Hareketi etkinlikleri kapsamında, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile OMÜ tarafından düzenlenen “Hoş geldin Arkadaşım” öğrenci buluşması Bafra kampüsünde düzenlendi. O Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri ile öğrencilerin katıldığı buluşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, tecrübelerini paylaşarak tavsiyelerde bulundu. Yükseköğrenime yeni başlayan öğrencilere şehrin ve üniversitelerin altyapısıyla ilgili bilgi veren Başkan Demir, her türlü hizmeti sağlama gayretinde olacaklarını söyledi.

‘SİZLERİ BELEDİYEYE DAVET EDİYORUM’
Kentte yaşayacakları süreç içerisinde belediye hizmetlerinin daha verimli ve kaliteli hale gelmesinde üniversite öğrencilerinin fikir ve düşüncelerine ihtiyaç duyduklarının altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Demir, şunları söyledi:

“Bu programı yapmamızın amacı, şehir içi veya dışından gelen üniversite öğrencilerimizin eğitim hayatları boyunca yaşayacakları süreç içerisinde Büyükşehir Belediyesi olarak kendi yetki ve ilgi alanlarımızın maksimum geliştirilmesidir. Yerel yönetimler olarak Türkiye’de bir yarış içindeyiz. Maksimum düzeyde projelerimizi hayata geçirme gayretindeyiz. Hizmet noktasında kendimizi addediyoruz. Bizim bilmediğimiz konularda önerilerinize açığız. Sizleri belediyeye davet ediyorum. Gelirseniz iletişimi artırabiliriz. Staj yapabilir, fikirler sunabilirsiniz. Her zaman sizin yanınızdayız.”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Mehmed Akif Ersoy’un hayatından kesitler sunarak ülkenin ve şehrin gelecek projeksiyonuna dikkat çeken Başkan Demir, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptıklarını ve yaşadıklarını çok iyi okumak, analiz etmek lazım. Yokluk dönemlerinde cephelerde neler yaşadıklarını, çaresizliği, sıkıntıları, Samsun’a gelişini, neler yaptıklarını, Amasya, Erzurum ve Sivas’taki çalışmalarını, nelerle ve kimlerle mücadele ettiğini, Cumhuriyet’in ilanından sonraki hamleleri iyi öğrenmek lazım. O günlerde verilen emekleri 2022’ye geldiğimiz bu günlerde de veriyoruz. Önümüzdeki 10 yıla özellikle dikkatlerinizi çekiyorum. Başarabilirsek Türkiye çok mümtaz, sağlıklı ve geri dönülmeyecek bir yere doğru gidecek. Gayretimiz bu yöndedir.”

Başkan Mustafa Demir, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.