Dolar 32,3520
Euro 35,1292
Altın 2.301,73
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Atatürk Evi’ne AKIN!

Samsun’un Havza İlçesi’nde Ilıca İlkokulu öğrencileri yıl sonu etkinlikleri kapsamında Atatürk Evi’ni ziyaret etti

Atatürk Evi’ne   AKIN!
REKLAM ALANI
13 Haziran 2022 21:13

Havza’da, Ilıca İlkokulu’nda eğitim gören çoğunluğu kırsal mahallelerde ikamet eden öğrenciler yıl sonu etkinlikleri kapsamında Havza Atatürk Evi, Havza İlçe Halk Kütüphanesi ve Mehmetçik Meydanı’nı ziyaret etme imkanı buldu.

İLK KEZ ZİYARET ETMENİN HEYECANI
Öğretmenleri Tuğba Zengin ve Kübra Demir’in organizesinde gerçekleşen gezide öğrenciler, Atatürk Evi’ni ve İlçe Halk Kütüphanesi’ni ilk kez ziyaret etmernin heyecanını yaşadı. Öğrencilere, Milli Mücadele’de Havza’nın yeri ve önemi hakkında bilgiler verilirken Mustafa Kemal Atatürk’ün Havza’da yapmış olduğu faaliyetler anlatıldı.

HEM EĞİTİCİ HEM EĞLENDİRİCİ
Konuyla ilgili olarak sınıf öğretmeni Tuğba Zengin, “Okulumuz 2-A ve 3-A sınıfı öğrencilerimize yönelik, yılsonu etkinliği kapsamında hem eğitici hem de eğlendirici olması amacıyla gezi tertip ettik. İlçede yaşamalarına rağmen, gitme fırsatı bulamadıkları Havza Atatürk Evi ile başlayan ziyaretimiz hiç kütüphane göremeyen öğrencilerimizi Halk Kütüphanesi’ne götürerek devam etti. Tarih bilgilerinin pekişmesi ve kitap alışkanlığı kazandırmak amacıyla çıktığımız ziyaretlerimizin sonunda ise öğrencilerimiz parkta gönüllerince eğlendiler” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.