Dolar 32,5158
Euro 34,6136
Altın 2.489,76
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

ATATÜRK SEVGİSİ!

Samsun’da bulunan devlet yurtlarında kalan öğrenciler, 10 Kasım’da Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem ve coşkuyla andı

ATATÜRK SEVGİSİ!
REKLAM ALANI
10 Kasım 2021 16:59 | Son Güncellenme: 10 Kasım 2021 17:09

Samsun’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlık yurtlarda kalan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83’üncü yıl dönümünde bir kez daha özlem ve coşkuyla andı.

10 Kasım nedeniyle Münevver Ayaşlı, Samsun Kız Yurdu, Gülcemal Hatun Yurdu, Atakum Yurdu, Bafra Milli Piyango Yurdu ve Karadeniz Yurdu’nda kalan öğrenciler, Atatürk’e olan sevgilerini ve özlemlerini bir kez daha gösterdi. Yurtlarda düzenlenen törenlerde öğrenciler, saatler 09.05’i gösterdiğinde saygı duruşuna geçerken 10 Kasım’a özel deftere de duygu ve düşüncelerini yazdı.

YİNE ÖZLEMLE, YİNE MİNNETLE…
Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, “Kurtuluş Mücadelemiz’in kahramanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin yıl dönümünde yine özlemle, yine minnetle anıyoruz. Türkiye’in dört bir yanından şehrimize yüksek öğrenimleri için gelen öğrencilerimiz de kaldıkları yurtlarda bu özel ve anlamlı günde Atatürk’e olan saygılarını sevgilerini göstermiş oldu” açıklamasında bulundu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.