Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Fikret Can Demir oldu

Atakum Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısında Atakum Belediyesi 2020 Faaliyet Raporu ile Atakum Belediyesi 2020 Yılı Denetim Komisyonu Raporu görüşüldü.13 gündem maddesinin yer aldığı toplantıda, belediye meclis katiplikleri, belediye başkan vekilleri, encümen üyeleri, meclis ihtisas komisyonları üyeleri de gizli oylama usulü yapılan yapılan seçimlerle belirlendi

Fikret Can Demir oldu
REKLAM ALANI
6 Nisan 2021 14:35 | Son Güncellenme: 6 Nisan 2021 16:07

BAŞKAN VEKİLİLİĞİ FİKRET CAN DEMİR

Yapılan Seçimler sonucunda İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Fikret Can Demir,seçimde 16 oy alarak Atakum Belediyesi 1. Başkan vekilliğine seçilirken, CHP Meclis Üyesi Hasan İpek de Atakum Belediyesi 2. Başkanvekili seçildi.Millet ittifakı adayı AK Parti Belediye Meclis üyesi Asım Sumer ise 10 oy aldı. Atakum Belediyesi Encümen üyeliği seçimlerinde ise CHP ve İYİ Parti Belediye Encümen üyeliklerinden birini AK Parti’ye kaptırdı.

GURUP BAŞKANLIĞI GÖREVİ
Atakum Belediye Meclisinde Cumhur İttifakı’nın 14, Millet İttifakı’nın 17 meclis üyesi bulunuyor. Belediye Başkanı Cemil Deveci ile birlikte Millet İttifakı’nın üye sayısı 18 kişi.İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Fikret Candemir, bugün aynı zamanda İYİ Parti Atakum Belediye Meclis grup Başkanlığı görevinde de atandı.

AVUKAT FİKRET CAN DEMİR KİMDİR?

1992 tarihinde Samsun’un Bafra ilçesinde doğdu.İlk ve orta öğretimini Bafra’da tamamladıktan sonra Lisans eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı. Serbest avukatlık yapan Fikret Can Demir,2017 yılında İYİ Parti Atakum İlçe Başkanlığı kurucu üyesi olarak başladığı siyasi hayatında sırasıyla, İyi Parti Atakum İlçe Başkanlığı’nda Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevi ve 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Atakum Belediyesi Meclis Üyesi seçildi. Evli olan Fikret Candemir, Atakum Belediyesi’nin ve İyi Parti’nin Samsun’da en genç meclis üyesi ünvanınıda elinde bulunduruyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.