Dolar 32,3635
Euro 34,9543
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Azerbaycan Heyeti Samsun’da ‘TÜRKİYE HEP ARKAMIZDA!..’

Samsun’a gelen Yeni Azerbaycan Partisi heyeti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti.

Azerbaycan Heyeti Samsun’da  ‘TÜRKİYE HEP ARKAMIZDA!..’
REKLAM ALANI
9 Mayıs 2023 19:08

 

Hicran Hüseynova, “Biz biliyoruz ki her konuda arkamızda hep Türkiye var” dedi

Samsun’a gelen Yeni Azerbaycan Partisi heyeti, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Azerbaycan Parlamentosu Komisyon Başkanı Hicran Hüseynova, Yeni Azerbaycan Partisi Milletvekilleri Ramin Mammadov, Nasib Mahamaliyev, İlham Mammadov ile parti teşkilatı üyeleri Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile görüştü. AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ziyarette heyete eşlik etti. İki ülke dostluğuna ve ortak güce vurgu yapılan ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü. Başkan Demir, ziyarette kentte gerçekleştirilen projelerle ilgili bilgi verdi.

BİR MİLLET, 2 DEVLET
Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Demir, kardeş ülke Azerbaycan’ın Yeni Azerbaycan Partisi heyetini Samsun’da ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Bir millet, iki devlet’ dedik. Bunu herkes ezberledi. Şimdi de ‘tek güç’ diyoruz. Birleşik güç. Bu çok önemli. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dünyaya örnek, kardeşlik hukuku içinde liderlik yapıyorlar. Dolayısıyla Türkiye’deki tüm gelişmeler Azerbaycan’ı, Azerbaycan’daki tüm gelişmeler de Türkiye’yi yakından ilgilendiriyor. Türkiye’de Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesiyle, yeniden güç tazelemesiyle önümüzdeki 5 yılda geldiğimiz bu kritik noktadan çok daha ileriye gitmek mecburiyetindeyiz. Halkımız seçimlerde bunu temin edecek. Bu gerçekleştiğinde Azerbaycan ve ülkemiz birlikte sevinecek” dedi.

MİSAFİRPERVERLİĞE TEŞEKKÜR
Samsun’u çok beğendiklerini söyleyen Azerbaycan Parlamentosu Komisyon Başkanı Hicran Hüseynova, “Samsun’da çok güzel ağırlandık. Başkanımız Mustafa Demir’e misafirperverliği için çok teşekkür ediyoruz. Bize adeta rehberlik eti Samsun’u tanımamız için. Samsun çok güzel bir şehir. Çok güzel projeler, çalışmalar yapılmış. Biz kardeş ülkelerin temsilcisiyiz. İki ülkenin lideri dünyaya dostluk nasıl olur gösterdi. Biz biliyoruz ki her konuda arkamızda hep Türkiye var” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Demir, Yeni Azerbaycan Partisi heyetine hediye takdim etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.