Dolar 32,5516
Euro 34,9670
Altın 2.423,82
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

BAFRA BELEDİYESİ BU YIL 25 MİLYON LİRALIK YOL YATIRIMI YAPTI

Bafra Belediyesi bu yıl içinde şu ana kadar 25 milyon tutarında beton yol ve sıcak asfalt çalışması yaptı. Bafra Belediyesi bu kapsamda 55.000 metre beton yol ile 40.000 tondan fazla sıcak asfalt döktü

BAFRA BELEDİYESİ BU YIL 25 MİLYON LİRALIK YOL YATIRIMI YAPTI
REKLAM ALANI
10 Ekim 2017 19:45

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Personelimiz, araç ve iş makinelerimiz ile bu yıl çok yoğun bir yol çalışması yaptık. Yaptığımız çalışmaların tutarı 25milyon lira civarındadır. 139 mahallemiz 2.600 kilometre yolumuz var. Her mahallemize ulaşmaya çalışıyoruz. Belli bir program dâhilinde ilerliyoruz. Buna göre pek çok mahallemizde daha çalışmamız olacak. İlçe merkezimizde son olarak Mevlana, Fevzi Çakmak, Alparslan mahallerimiz ile Sanayi Sitemizin tüm yollarında asfalt çalışması yaptık. Kızılırmak mahallemizde kaldırım çalışmaları bittiğinde asfalt çalışmalarına başlayacağız. Meteorolojiyi yakından takip ediyoruz. İklim şartlarında bir bozulma tahmini var. Hava şartları düzeldikçe çalışmalarımız hızla devam edecek. Buna göre Kızılırmak ve Dededağ mahallelerimizde sıcak asfalt çalışmasına başlayacağız. Şu ana kadar 55.000 metre beton yol, 2.230 kamyon yol çakıllama, mıcır serme ve bypass, 40.000 tondan fazla sıcak asfalt çalışmasını yaptık. İlçemizde ki yol problemini azalttık. Daha da azaltmaya devam edeceğiz.”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yeni çalışmalar hakkında da sözlerini şöyle sürdürdü: “Cumhuriyet meydanımızda düzenleme çalışmalarına başladık. Çarşı Camii ve ayakkabıcılar arastasında baskı beton çalışmalarımız devam ediyor. Emekliler ve yaşlılarımız için İkinci Bahar Lokali’ni kuruyoruz. Belediye, Alaçam, Yaşar Doğu ve Tekel Caddelerimizde de baskı beton çalışması yapacağız.“ dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.