Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
BİST 9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Bafra Belediyesi Sünnet Şöleni Cuma günü

Bafra Belediyesi tarafından bu yıl 14’üncüsü yapılacak olan Sünnet Şöleni için hazırlıklar tamamlandı

Bafra Belediyesi Sünnet Şöleni Cuma günü
REKLAM ALANI
9 Ağustos 2017 12:16 | Son Güncellenme: 9 Ağustos 2017 12:17

Bafra Belediyesi, 11 Ağustos Cuma günü gerçekleşecek şölen için gün sayıyor. 11 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak 14. Sünnet Şöleni için 15-30 Haziran tarihleri arasında başvuruları tamamlanan 70 çocuk sünnet ettirildi. 11 Ağustos saat 16.00’da başlayacak Sünnet Şöleni, Ali Kale Turistik Tesisleri Mesire Alanı’nda yapılacak. Şölen öncesinde ise sünnet olan çocuklar için konvoy yapılacak.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda saat 14.00’te başlayacak olan konvoya tüm halkı davet ederek, “Bu yıl 14’üncüsünü gerçekleştireceğimiz Sünnet Şölenimizde 70 çocuğumuzun sünnetlerini gerçekleştirdik. Çocuklarımızı sünnet eden sağlık personeline ve Bafra Devlet Hastanesi yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bu yıl şölenimizi Ali Kale Turistik Tesislerimizde gerçekleştireceğiz. Şölen öncesi saat 14.00’te konvoyumuz var. Konvoy 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan başlayacak ve şehir turu atarak şölen alanına geçeceğiz. Halkımızın çocuklarımızın bu mutlu günlerinde yanlarında olmalarını rica ediyorum. Beraberliğimizi sağlayan bu tür organizelerde halkımız her zaman örnek davranışlar sergilemiştir. Şimdiden herkese teşekkür ediyor, bu yıl da yine en iyi beraberlik örneği göstermeye davet ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.