Dolar 32,5152
Euro 34,8779
Altın 2.431,32
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

‘BAFRA BİZİMLE DEĞERİNİ BULACAK’

Samsun Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü görevinden istifa ederek Bafra Belediye Başkan Aday Adaylığına başvuru yapan Ali Şimşek AK Parti İlçe Başkanlığı önünde yaptığı açıklamalarla siyasete hızlı bir giriş yaptı

‘BAFRA BİZİMLE DEĞERİNİ BULACAK’
REKLAM ALANI
21 Kasım 2023 18:22

Katılımın yoğun olduğu kalabalığa seslenen aday adayı Şimşek, Türkiye Yüzyılı’nın aynı zamanda Bafra’nın yüzyılı olacağını söyleyerek, “Talip olduğumuz bayrağı insan odaklı hizmet anlayışı ile daha yukarılara taşıyarak, geleceğin marka şehrini inşa edeceğiz. Adaylığımızın, Karadeniz’in incisi Samsunumuz’a ve Baframız’a hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

BAFRA
‘HİZMETKÂR OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM’
20 yıllık memuriyet hayatı boyunca bürokraside ve sivil toplum kuruluşları içerisinde çeşitli görevlerde bulunduğunu ifade eden Şimşek, “Bu görevlerimi devlet terbiyesi ve insana hizmet anlayışı ile bıkmadan yorulmadan en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım bu şehre ve insanlarımıza bürokrat olarak hizmet etmenin onuru ve gururu içerisindeyim. Halka hizmet Hakk’a hizmet şiarıyla yürüdüğümüz yolda siz değerli hemşehrilerime hizmet etmenin bir başka yolu da siyasettir. Bu nedenle Samsun Valiliğindeki görevlerimden istifa ederek, gönülden bağlı bulunduğum AK Parti çatısı altında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, siz değerli hemşehrilerime hizmetkâr olmak için Bafra Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundum” dedi.

BAFRA
‘TÜRKİYE YÜZYILI BAFRA’NIN YÜZYILI OLACAK’
Kırklı yaşların insanın en verimli olduğu yaşlar olduğunu ifade eden Şimşek, “Mahalli idarecilik ve belediyecilik her şeyden önce bir gönül işidir. Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle gönül belediyeciliğini sadece AK Partili belediyeler yapmaktadır. Bu nedenle AK Parti belediyeciliği kavramı ortaya çıkmıştır. AK Parti belediyeciliği çerçevesinde hedefim, talip olduğum bayrağı devralarak yeni bir heyecan, misyon ve vizyon ile daha yukarıya taşımak olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye Yüzyılı başlamıştır. Türkiye Yüzyıl’ının aynı zamanda Bafra’nın da yüzyılı olması için “tevazu, samimiyet ve gayretle” hep birlikte çalışarak şehrimizi geleceğe taşıyacağız.” diye konuştu.

BAFRA
‘HEP BİRLİKTE MARKA BİR ŞEHİR İNŞA EDECEĞİZ’
İnsan odaklı, insanlarımızın mutluluğunu hedefleyen bir anlayışla çalışmalarımızı yürüteceğiz. Şehrimizin geleceğinin ortak akıl, istişare kültürü, birlik ve beraberlik ile inşa edileceğine inanıyoruz. Bu şehrin potansiyellerini öne çıkarmanın tek yolu birlik ve beraberliktir. Dirlik, düzen ve dayanışma içerisinde tarımdan turizme, eğitimden kültüre, sanattan spora her alanda marka şehir olmak için gece gündüz çalışacağız. Görevim süresince; bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da sosyal belediyecilik kapsamında devletimizin sıcaklığını, şefkat elini ve güler yüzünü istisnasız bütün vatandaşlarımıza hissettirmenin gayreti içerisinde olacağız. Şehit ailelerimiz başta olmak üzere, gazilerimize, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, yetim ve öksüz çocuklarımıza, öğrencilerimize, engellilerimize, hastalarımıza ve yaşlılarımıza özel ilgi göstereceğiz.” dedi.

BAFRA
‘GENÇLER, AĞABEYİNİZ OLACAĞIM’
Konuşmasında gençlere de hitap eden Şimşek, “Türkiye Yüzyılı’nda geleceğin şehrini inşa ederken, geleceğimizin teminatı olan sizler için yeni sosyal yaşam alanları oluşturmanın yanında her alanda sizlerin refahı için gayret göstereceğimden şüpheniz olmasın. Başkan olarak değil bir ağabey olarak her zaman yanınızda olacağım.” Diye konuştu.

BAFRA
‘BU ŞEHRE HANIM ELİ DEĞECEK’
Açıklamasında yaşlılara ve kadınlara da hitap eden Şimşek, “Bir evladınız olarak, hayatlarının en kıymetli dönemlerini ülkemize ve milletimize hizmetle geçiren siz değerli büyüklerimizin huzuru ve refahı için her alanda faaliyetler yürüteceğim. Sizlerin bilgi, birikim ve tecrübeleriniz yolumuzu aydınlatacak, hayır dualarınız sayesinde tüm zorlukları aşacağız. Üreten şehir Bafra’da üretken bir belediyeyi birlikte inşa edeceğiz. Tertibiyle, düzeniyle, sevgisiyle ve şefkatiyle bu şehre hanım eli değecek.” dedi.

BAFRA
‘EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR’
Konuşmasının devamında ise, “Sözlerimi sonlandırırken, Bu güne kadar Belediyecilik anlamında şehrimize hizmet etmiş ebediyete irtihal eden Belediye Başkanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, Şehrimizi AK Parti belediyeciliği ile tanıştıran Şükrü Neiş başkanımıza, bu misyonu sürdüren Zihni Şahin başkanımıza ve devam ettiren Hamit Kılıç başkanımıza, AK Parti teşkilatlarında hizmet eden Haluk Bülbül, Tuncay Yurduseven, İbrahim Semiz başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerine ve partimize gönül veren siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Aday adaylığı sürecimizde bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti MKYK üyelerine, Genel Başkan Yardımcılarımız Çiğdem Karaarslan ve Yusuf Ziya Yılmaz’a, Samsun Milletvekillerimiz Mehmet Muş, Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu’ya, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e, İl Başkanımız Mehmet Köse ve Yönetim Kuruluna, İlçe Başkanımız İbrahim Semiz ve Yönetim Kuruluna, Kadın Kollarımıza ve Gençlik kollarımıza sizlerin huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum.” Şeklinde konuştu.
Her Şey Bafra İçin, Her Şey Sizin İçin.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.