Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

BAFRA GAZETECİLER CEMİYET’İNDE YENİ DÖNEM

Bafra Gazeteciler Cemiyetinin Olağan Genel Kurulunda başkanlığa Haber Medya Grubu Bölge Temsilcisi Ümit Ceylan seçildi

BAFRA GAZETECİLER CEMİYET’İNDE YENİ DÖNEM
REKLAM ALANI
1 Haziran 2018 17:44

Bafra Gazeteciler Cemiyetinin Olağan Genel Kurulu Bafra Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel kurulun devamında gelir, gider hesaplamaları, bütçe ve faaliyet raporları okundu ve ibra edildi. Tek liste olarak seçime giden Ümit Ceylan oy birliği ile başkan seçildi.

Bafra Gazeteciler Cemiyet’inin yeni yönetim kurulu ise Ümit Ceylan başkanlığında, Başkan Yardımcısı Ahmet Şükrü Uluçay, Adil Atıcı, İsa Şentürk ve Abdullah Özdemir’den oluştu.

 

AMACIMIZ BİRLİKTELİK

Kongre sonrasında açıklamada bulunarak birlik beraberlik mesajları veren Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Ceylan, “Meslektaşlarımızı tek çatı altında toplamak ve merdiven altı gazetecilik faaliyeti yürütenlere karşı mücadele etmek amacıyla kurduğumuz Cemiyetimiz, günden güne büyüyerek amaçlarına doğru emin adımlarla ilerliyor. Bizler genelde halkın sorunlarını yazıp çizdiğimizden kendi sorunlarımıza çok fazla eğilemiyoruz. Bu cemiyetin oluşum amacı gazetecilik mesleğine bölgemizde hak ettiği değeri kazandırmak ve bu güne kadar ki olan doğru bilinen yanlışlardan arındırmaktır. Öncelikli amacımız kendi aramızda birlik beraberliği sağlamak ve akabinde ortak paydalarda buluşarak sorunlarımıza çözüm yolları bulmaktır. Akabinde yine bölgemizde faaliyet gösteren meslektaşlarımızla bir araya gelerek eğitimler düzenleyip mesleki gelişimlerine katkı sağlamak istiyoruz. Bizler el ele verdiğimizde aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Doğru tarafsız ve ilkeli bir gazetecilik anlayışı ile çıktığımız yolda yönetim kurulu ve üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.