Dolar 32,2675
Euro 34,7750
Altın 2.412,54
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Bafra Gazeteciler Cemiyetinden Hasan Aslan’a geçmiş olsun ziyareti

Samsun Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali İhsan Başaloğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bafra Belediyesi Eski Başkanı Hasan Aslan’ı evinde ziyarete ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bafra Gazeteciler Cemiyetinden Hasan Aslan’a geçmiş olsun ziyareti
REKLAM ALANI
18 Şubat 2016 16:59

 

Samsun Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali İhsan Başaloğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bafra Belediyesi Eski Başkanı Hasan Aslan’ı evinde ziyarete ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali İhsan Başaloğlu, Başkan yardımcısı Ahmet Şükrü Uluçay, Yönetim Kurulu üyeleri Ümit Ceylan ve Hayati Arslan ile birlikte Samsun’da ikamet eden, Bafra Belediyesi Eski Başkanlarından Hasan Aslan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.

Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı bir süredir tedavi gören ve tedavisine halen devam edilen Eski Başkan Hasan Aslan, Bafra Gazeteciler Cemiyeti’nin ziyaretlerinden ötürü memnun kaldığını söyleyerek, “Bir süredir tedavi görüyorum ve tedavilerim halen devam ediyor. Allah’a şükürler olsun ki şu an çok iyiyim. Sizler gibi dostlarımız, arkadaşlarımız beni evimde ziyaret ederek hiç yalnız bırakmadılar. Siz çok değerli gazeteci arkadaşlarımı uzun yıllardır tanırım, işinizin hakkını veren kişilersiniz.  Bafra’da Gazeteciler Cemiyeti kurduğunuzu öğrenince inanın çok sevindim. Cemiyet hayatınızda başarılar diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şahsıma yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı ise sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim. Sizlerin de aracılığı ile Bafra’ya, Bafralı hemşerilerime selamlarımı iletiyorum” dedi.

Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali İhsan Başaloğlu, yönetim kurulu adına yaptığı konuşmasında, “Bafra’ya 10 yıl boyunca hizmet etmiş bir Belediye Başkanısınız, sizlerin rahatsızlığı bizleri üzdüğü gibi Bafra’yı da üzmüştür. Ama sizi çok iyi gördük, moraliniz gayet yerinde. İnşallah bir an evvel iyileşip, Bafra ve çehresi için sizi iş başında görmek istiyoruz. Geçmiş olsun temennilerimizi tüm yönetimim adına sunarım” şeklinde konuştu.

Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali İhsan Başaloğlu, Bafra Belediyesi Eski Başkanı Hasan Aslan’a,  Bafra Gazeteciler Cemiyeti adına çiçek takdim etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.