Dolar 32,5254
Euro 34,7981
Altın 2.427,98
BİST 9.719,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Bafra Heyeti, Samsun Vekillerini Ziyaret Etti

Bafra Heyeti, Samsun Vekillerini Ziyaret Etti
REKLAM ALANI
25 Aralık 2015 16:38

Bafra Belediye Başkanı ve Ak Parti Bafra ilçe Teşkilatı, kalabalık bir heyetle Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu.

Ak Parti il başkanı Muharrem Göksel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti ilçe başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetim kurulu üyeleri Samsun milletvekillerine yeni görevleri nedeni ile hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Heyet, ilk olarak sabah saatlerinde T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı ziyaret ederek yeni kabinede yeniden görev alması nedeni ile tebrik etti. Heyeti makamında kabul eden Bakan Kılıç, teşkilat başkan ve üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bakan Kılıç teşkilat üyelerine burada bir konuşma yaptı. Konuşmasında teşkilatların öneminin altını çizerek, “Birlikte ortaya koyduğumuz performans partimize başarı getiriyor. Kardeşlik, birliktelik, beraberlik, halkın hakkını korumak Ak Parti’nin kurucu değerlerindendir. İlk günkü aşkla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Seçim başarısının beraberinde sorumluluk da getirdiğini dile getiren Bakan Çağatay Kılıç, “Samsun ve Bafra’nın faydasına olacak işlerde hep beraber olacağız. Ben tüm Türkiye’nin bakanıyım ama Samsun’un benim için farklı bir yeri var” dedi.

Bakan Çağatay Kılıç, gençlik ve spor alanında sıklıkla örnek verdiği Bafra’nın bir “Spor Vadisi” olarak adlandırılabileceğini kaydederek, “Bafra Stadyumu da güzel bir hizmet oldu diye düşünüyorum. Seçimlerin öncesinde de açılışını yapmak nasip oldu. Gençlik Merkezleriyle, Olimpik Yüzme Havuzlarıyla, yeni yapılan yurtlarıyla, spor tesisleriyle. Bu çalışmalara devam edeceğiz, elimizdeki imkânları en iyi şekilde değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Bakan Çağatay Kılıç, Bafra’nın kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu hatırlatarak, “Bafra’nın benim için duygusal anlamda da farklı bir önemi var. Benim rahmetli amcamın eczanesi vardı ve halka hizmet etme şansı oldu Bafra’da.” Dedi.

Bakan Kılıç, Ak Parti’nin ilkeleri ile ödün vermeden, tüm Türkiye’yi kucaklayarak, kardeşçe, el ele, kol kola yoluna devam edeceğini, Ak Parti  iktidarlarının her zaman Türkiye’nin çıkarları doğrultusunda hareket ettiğini ve edeceğini vurgularken, ” Partimiz değil Türkiye kazansın.” Dedi.

Bafra heyeti daha sonra Ak Parti Genel Merkezi’ne giderek burada Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ı makamında ziyaret etti. Buradan da T.B.M.M.’ne geçen teşkilat üyeleri, Ak Parti Samsun milletvekilleri Av. Orhan Kırcalı, Ahmet Demircan, Hasan Basri Kurt ve Fuat Köktaş’ı makamlarında ziyaret etti. Heyet, ziyarette vekillere çeşitli hediyeler takdim etti. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de ilçe başkanı Tuncay Yursduseven ile Samsun milletvekillerine Bafra hatırası olarak üzerinde Çetinkaya Köprüsü resmedilen plaket takdim etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.