Dolar 32,3696
Euro 34,9488
Altın 2.325,48
BİST 9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

‘ÖZEL’ GÖREV!

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İçişleri Bakanlığı tarafından sel felaketinin yaşandığı Sinop’un Ayancık ilçesindeki çalışmaları koordine etmek için geçici olarak görevlendirildi

‘ÖZEL’ GÖREV!
REKLAM ALANI
17 Ağustos 2021 18:14

Sel felaketinin ciddi olumsuzluklara yol açtığı Sinop’un Ayancık İlçesi’nde afetin yaralarının bir an önce sarılabilmesi için İçişleri Bakanlığı tarafından çalışmaları koordine etmek üzere geçici olarak görevlendirilen Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Babaçay ve Yeni Konak köylerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, afetzede vatandaşlara ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

VALİ DAĞLI FELAKET BÖLGESİNDE
Vatandaşlar ile görüşerek taleplerini dinleyen Vali Dağlı, sel felaketinin yaralarını sarmak, izlerini silmek ve bu zor günleri geride bırakmak için devletin tüm imkanlarını seferber ettiğini ifade ederek, “Büyük afet nedeniyle kaybettiğimiz canların acısı tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Bu vesileyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Yitirdiğimiz canları geri getiremeyiz ama hem devletimiz hem de milletimiz bunun dışındaki her türlü kaybımızı birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde telafi edecek güç, imkân ve kararlılığa sahiptir. Bunu en kısa sürede sağlayacaktır” dedi.

AHBAP PLATFORMU’NA İLGİ
Vali Dağlı, sanatçı Haluk Levent tarafından kurulan ve sel felaketinin yaralarının hep beraber sarılması konusunda devlet ve milletle birlikte gönüllü olarak yoğun gayret gösteren STK’lardan olan Ahbap Platformu Genel Koordinatörü Gizem Morova ve beraberindekilerle görüştü. Ülkenin dört bir yanındaki hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan yardımların Ayancık köylerine ulaştırılması konusunda yapılacak iş birliğinin istişare edildiği görüşmede Vali Dağlı, Ahbap Derneği’ne desteklerinden dolayı teşekkür ederek, gösterdikleri gayretin çok anlamlı ve takdire şayan olduğunu belirtti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.