Dolar 32,3808
Euro 34,7266
Altın 2.407,43
BİST 10.123,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

BAFRA ‘KARPUZLU’DA İDDİALI MUHTAR!

Samsun’un Bafra İlçesi’nin Karpuzlu Mahallesi’nin yeni muhtarı Cengiz Usta, işe hızlı başladı. Usta, mahallesinin yol ve sulama gibi ana konuları için kolları sıvadı

BAFRA ‘KARPUZLU’DA  İDDİALI MUHTAR!
REKLAM ALANI
17 Nisan 2024 16:31 | Son Güncellenme: 17 Nisan 2024 16:32

31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrası Samsun’un Bafra İlçesi’nin Karpuzlu Mahallesi Muhtarı seçilen Cengiz Usta, mazbatasını alır almaz işe koyuldu. Usta, Bafra’nın önemli sebze ve meyve üretim merkezlerinden olan mahallesinin sorunlarını çözmek için kolları sıvadı.

KARPUZLU

AZALARLA BİRLİKTE ‘BAŞKAN’ TURU
Karpuzlu Mahallesi’nin yeni muhtarı Cengiz Usta, beraberinde azalar Sami Ormancı, Zeki Durgut, Ahmet Şimşek, Nasuh Gün, Necmi Güven ve Sefer Akça ile birlikte Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Emin Usta’yı ziyaret etti. Ziyaretlerde her 3 başkana da mahallesiyle ilgili plan ve projelerini anlatan Cengiz Usta, yardım ve destek talebinde bulundu.

KARPUZLU

MAHALLEYE YENİ BETON YOLLAR
Muhtarlık azalarıyla birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili bir değerlerdirmede bulunan Cengiz Usta, şunları söyledi:

“Mahallemizin mevcut sorunlarının çözümü hayati önem taşımaktadır. Örneğin mahallemizin yol sorununu en kısa zamanda halletmeyi istiyoruz. Kazalara yol açan virajın yeniden düzenlenmesi, mahallemizin yeni beton yollara kavuşması, atıl durumda bulunan okulumuzun ‘Köy Konağı’na dönüştürülmesi, öncelikli olarak ele aldığımız projelerimizdir.

KARPUZLU

ANİ YAĞIŞLARA KARŞI SIKI ÖNLEM
Mahallemiz, Türkiye’nin en önemli, en büyük, en verimli ovalarından Bafra Ovası’nın en üretken sebze ve meyve merkezlerinden biridir. En çok sebze ve meyvenin üretiltiği Karpuzlu’da ufak ölçekli arazilerin özellikle su baskınlarından dolayı mağdur olmaması son derece önemlidir. Artık tüm dünyada küresel ısınmadan dolayı meydana gelen ani hava değişimlerinin tarımsal üretime nasıl bir darbe vurduğu biliniyor. Geçen yıl tam da hasat zamanı mahallemiz iklim değişikliğinin acı gerçeği ile karşılaşmış, kavun, karpuz gibi ana ürünler büyük zarara uğramıştı. Bunun önüne geçilmesi için ne gerekiyorsa yapılmasını sağlayacağız.”

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.