Dolar 32,5522
Euro 34,9049
Altın 2.427,38
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

‘İKTİDARA YÜRÜYORUZ!’

Partisinin Bafra İlçe Kongresi’nde konuşan Ali Babacan, “Gece gündüz demeden ülkemiz için yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Çözüm paketlerimiz cebimizde iktidara yürüyoruz” dedi

‘İKTİDARA YÜRÜYORUZ!’
REKLAM ALANI
8 Temmuz 2021 21:12

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, parti çalışmaları kapsamında Samsun’a geldi.
Bafra İlçesi’nde esnafları ziyaret eden Babacan, vatandaşların sorunları da dinledi.
Ardından bir düğün salonunda düzenlenen partisinin 1’inci Olağan Bafra ilçe kongresine de katılan Babacan, burada yaptığı konuşmada, parti çalışmalarını anlattı.


‘BİZDE MIZMIZLANMAK YOK’
Parti olarak Türkiye’nin yarınlarını inşaa edecek parti olduklarının bilinci ile hareket ettiklerini belirten Bababacan, ”Bizler gece gündüz demeden ülkemiz için yoğun bir tempoda çalışıyoruz. İktidarımızın ilk 90 ve 360. gününde uygulayacağımız ayağı yere basan somut eylem planlarımızı şimdiden hazırlıyoruz. Bizde mızmızlanmak yok. Sadece şikayet etmek sadece mevcut sorunları dillendirmek yok” dedi.

PAZAR GÜNÜ SEÇİM VARMIŞ GİBİ….
“Biz, çözüm paketlerimiz cebimizde iktidara yürüyoruz” iddiasında bulunan Ali Babacan, şöyle devam etti:

“Bu doğrultuda geçen ay Adana’da tarım eyem planımızı açıkladık. Çiftçimize hayvancılıkla uğraşan üreticiyerimizin iktidarımızın ilk 90 günü ve ilk 360 günü neler yapacağımızı 56 madde halinde açıkladık.Partimizin politikalarını milletimize anlatmak amacıyla ülkemizi il ve il ilçe ilçe dolaşıyoruz. Sandık halkımızın önüne sanki bu pazar konulacakmış gibi çalışıyoruz. İktidara gelince neler yapacağımızı bütün detaylarıyla çalışıyoruz. Bu ülkenin kaybedecek bir dakikası bile yok. Yapacak çok işimiz var. Gündüz gece demeden hızlı çözüm için çalışıyoruz.”

ÇİFTÇİYE ÖTV İADESİ,
ELEKTRİKTE ÖZEL TARİFE!
Çiftçiye nefes aldırmak için borçları en az 2 yıl faizsiz olarak erteleyeceklerini de açıklayan Babacan, “Çiftçinin toprağına traktörüne haciz koyma devri sona erecek. Ziraat Bankası yeniden çiftçinin bankası olacak. Çiftçinin kullandığı mazotun ÖTV’sini çiftçimize aynen iade edeceğiz. Çiftçimizin kullandığı gübrenin maliyetinin yarısını yüzde 50′ sini destek olarak biz üstleneceğiz. Elektriği çiftçiye özel tarife ile daha ucuza sağlayacağız. Tarım desteklerini üretim yapılan dönemin başında açıklayacağız. Ödemeleri aynı yıl içinde gerçekleştireceğiz. Sulu tarım yapan çiftçimizin gelirini bilinçli sulama ve üretim planlaması yaparak en üaz üç kat arttıracağız. Karaklıkla mücede amacıyla toprağı teknoloji ile buluşturacağız. Kapalı devre yağmurla ve damla sulamayı hızla yaygınlaştırıcağız.”

DEVA Partisi Bafra 1’inci Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Muharrem Uyar, yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.