Dolar 32,5872
Euro 34,8257
Altın 2.507,53
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Bafra Konservatuvara kavuşuyor

Merhum gazeteci-yazar Hüseyin (Hacıbaşıoğlu)Baş anısına eşi Nevenka Baş’ın Bafra Belediyesi’ne hibe ettiği konservatuvar binasının açılışı yapıldı.

Bafra Konservatuvara kavuşuyor
REKLAM ALANI
21 Mart 2017 17:09

Bafra Belediyesi Konservatuvar açılışına Nevenka Baş, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Gazipaşa Mahallesi muhtarı İrfan Varol, sanatseverler ve vatandaşlar katıldı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öncelikle 2013 yılında kaybettiğimiz Merhum Gazeteci yazar Hüseyin (Hacıbaşıoğlu) Baş’ı rahmetle anıyorum. Saygıdeğer eşi Nevenka Baş hanımefendiye bu yüksek duyarlılığı, sanatsever anlayışı ve hibesi için Bafralılar ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Bafra’mıza bir konservatuvar kazandırmak çok istediğimiz bir hizmetti. Bafra’mızın tarihinde sanata ve sanatçıya büyük önem verilmiştir. Bugünde başta Bafra Musiki Cemiyetimiz, sanatçılarımız, gazeteci ve yazarlarımız, edebiyatçılarımız ile bu devam etmektedir. Daha ilerilere taşımamız gerekmektedir. Büyük Önder Atatürk”Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” sözüyle sanatın büyük önemini vurgulamıştır. Bizde bu anlamda önemli adımlardan bir adımı Nevenka Baş hanımefendinin duyarlılığı ile atmış olduk. Bu açılış organizasyonumuzda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.