Dolar 32,3729
Euro 34,6838
Altın 2.416,31
BİST 10.049,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

SERHAT TÜRKEL’DEN KUTLAMAYA DAVET!

Samsun’da, 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimi’nde rakiplerine açık ara fark atarak Atakum Belediye Başkanı seçilen Serhat Türkel, 15 Nisan’daki kutlamaya tüm Atakumluları davet etti

SERHAT TÜRKEL’DEN   KUTLAMAYA DAVET!
REKLAM ALANI
7 Nisan 2024 15:03 | Son Güncellenme: 7 Nisan 2024 15:04

Samsun’un Atakum Belediyesi’nin yeni başkanı Serhat Türkal, İlçe Seçim Kurulu’na gelerek mazbatasını aldı. Türkel’i, Atakum Belediyesi önünde yoğun bir kalabalık karşıladı. Seçim maratonunu en yakın rakibinden 22 bin oy önde tamamlayan Türkel, Atakum Belediyesi’nde görevine başladı.

SEÇMEN KARARINI VERDİ
Serhat Türkel’in başkanlığının kesinleşmesiyle CHP Atakum’da, 2019 Yerel Yönetimler Seçimi’nin ardından 2024’te de önemli bir zafer kazandı. Türkel, 31 Mart Pazar günü gerçekleşen seçimde 54 bin 127 oy ve yüzde 48.44 oy oranıyla; Ak Parti Adayı Özlem Maraş ile İYİ Parti Adayı Adem Bektaş’a büyük fark attı.

SERHAT TÜRKEL’E SEVGİ SELİ
Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, ilk görev gününde vatandaşların ve belediye personelinin tebriklerini kabul etti. Yoğun sevgi seliyle karşılanan Türkel, “Sevgili hemşehrilerim, bugün sessiz sedasız mazbatamızı aldık ve göreve başladık. Sevincimizi paylaşan vatandaşlarımızın hayırlı olsun dileklerini kabul edip, hızlıca çalışmalarımıza başladık. Ramazan Bayramı’ndan sonra Atakum Belediyesi Meydanı’nda 15 Nisan Pazartesi günü gerçekleştireceğimiz coşkulu kutlamaya tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

TÜRKEL AİLESİ’NİN GURURU: Başkan Serhat Türkel, eşi Gülşah hanım ile çocukları Dora(6) ve Demir(12) ile birlikte makama gelerek başkanlık gururunu ailesiyle birlikte yaşadı.

Elif SEKMEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.